N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Feb 2011

PROMOTION !!!!! PEWANGI UTK BILIK, KERETA, RUMAH....

Salam Semua...

Okies ni kan nak buat skit promote..
(tlg member aku ni promotekan barang yg dia jual..)
Kawan aku ni ada buat jualan cam2 pewangi2 ni..
yg aku tolong promotekan ni adalah pewangi tuk kereta...hanya gantungkan je...
blh gak digantung tuk almari bilik..
blh gak digantung di ruang bilik..
blh gak di gantung di dalam bilik air...
ada bermacam2 kaler
mengikut bau2annya...


Biru = Bauan Peace
Purple = Bauan Relax



Ada bauan Energy dan Passion



Ada bauan Orange dan Lavender



Ada Bauan Lime/Lemon dan Victory Lane



Ada bauan Green Aple dan Wild Rose



Ada bauan BlackBerry dan Strawberry



Ada gak bauan Fresh Surge dan Black Forest



Ada bauan Petal On The Beach dan Black Ice



Ada bauan Sour Apple dan Silly Citrus



Ada Bauan Ride Fresh dan Strawberry Kiwi



Ada bauan Night Sky dan Mulberry



Ada bauan Sparkling Cranberry dan New Car Scent
eemm yg ni aku tak tau la bau dia cam ne..
klu yg lain2 tu.. memang ok gak baunya..
so pewangi ni kira cam ok gak klu gantung kat keta..
sebab tak risau klu meletup ke apa ke..

SETIAP SATU BAUAN TU HARGANYA RM 10
TERMASUK KOS DELIVERY
KEPADA SESAPA YG BERMINAT
BLH HANTAR KAN NAMA / ALAMAT / NO CONTACT
KE EMAIL AKU cutemiut78@yahoo.com

nanti aku akan beritahu camne ngan cara pembayarannya...
( just tlg member promote kan kat sini)





15 ulasan:

iManAzRaf berkata...

wah... siap ade promotion.. hehe..
kak, ade tag untuk kamu.. sila la ye... tag GA. jom2... hehe..

http://imanazraf.blogspot.com/2011/01/hati-getah-new-year-giveaway.html

Zaidah berkata...

kirakan murah jugak RM10 termasuk delivery....

Dee berkata...

murah gak tu..bagus cute ni..tlg kwn2 bisnes..

Tanpa Nama berkata...

mamafif...lamo x nmpk kat fb

J@J@ / Bini The Rock berkata...

'Bauan Ride Fresh'

ehh! cemana bau dia ha? asap motor ke atau bau badan yg bwk tu?

hehehe!

tlg kwn2 biz ni ok jgk kan ye tak? sikit hari nnt ko plk biz mcm dia. hhmm..bagus tu

CuTeMiUt78 berkata...

~imanazraf~
oh.. ya ke.. insyallah nanti klu sempat aku terjah sana k..

CuTeMiUt78 berkata...

~zaidah~
eemmm gitu la.. tak nak beli ke

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
saja membantu.. sebab dia takde blog

CuTeMiUt78 berkata...

~tanpa nama a.k.a mama afif~
emmmm malas nak aktif dlm fb.. to open..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
eemmmm aku pun tak pasti bau dia camne.. sama ada bau asap moto ke apa.. :D
eemmm insyallah ja.. ko doakan la

Nida berkata...

semoga dilimpahkan rezeki buat Rina kerana ikhlas menolong sahabat..

Yan berkata...

perghh tgk harga RM10 tadi.. igtkan harga skeping rupenye siap delivery..
klu amik kt tangan akak boleh ke??
yan mmg beli little trees ni.. kat petronas biase RM6.90.. klu akak jual rm10.. murahla kirenya kan..

boleh tak kak.. beli kat tgn je

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
insyallah... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
a'ah rega kat petronas rm 6.90 je... tapi ni akak tlg member kan.. so siap delivery rm10 la.. tapi klu ko nak beli by hand je.. blh sgt.. roger2 akak erk..

Nasa Rosli berkata...

nice.
tapi ni pun nice juga :)

sila layari http://scentnote.blogspot.com/ tq :)