N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Feb 2011

Bersiaran dari Kota Tinggi..

Salam Semua


Heh..heh..heh.... ni bersiaran dari Kota Tinggi..
duk menziarah nenek aku.. merangkap Onyang Mirul...
dulu nenek aku ni sakit.. sekarang ni alhamdulilah dah sihat...
so dah alang2 ari ni cuti sempena Maulidur Rasul..
kami g la jenjalan...
tak blk BP.. dah alang2 sehari je cuti kan..
my cik abg pun kata.. cuti hanya sehari je kan..
tak yah blk BP la kan...
jd aku ngan Mirul kat sini.. my cik abg kat BP..
sib baik la kat sini ada wifi..
so blh la menghapdet n3..

Kat umah tak blh nak menghapdet..
sebab lappy aku rosak..
so maaf la ya korang2..
sebab aku tak sempat nak menjengah blog kengkawan..
hanya sempat tgk blog dari office je..
tu pun tak sempat nak baca blog kengkawan..
hanya sempat nak menghapdet je..
jd harap korang jgn marah klu aku tak jengah korang ya..
apapun aku tetap reply setiap komen2 yg singgah di blog aku..
okies la.. tu je tuk hari ni..
terima kasih pada yg sudi dtg bertandang blog aku yg tak seberapa ni..





6 ulasan:

mekchu berkata...

x lupa punya nak bertandang kat sini.. hehe.. salam maulidur rasul :)

Mama AA's berkata...

huhuhu lame x jengah cni...
cuteeeee!!!! jengah la blog akak....

TuYa berkata...

salam kak..
semoga nenek akk akan sihat sentiasa yer..
selamat menyambut maulidurrasul..

CuTeMiUt78 berkata...

~mekchu~
terima kasih sebab sudi datang bertandang.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama AA~
a'ah la.. lama tak keep in touch kan... insyallah.. nanti senang2 kita singgah ya

CuTeMiUt78 berkata...

~tuya~
insyallah... selamat menyambut maulidur rasul gak