N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Feb 2011

Aktiviti Mirul Masa Banjir

Salam Semua

Dah lunch ke...
arini.. aku lunch cepat dari biasa...
sebab ada org belanja kan..
so kena ikut la.. :D

Okies kali ni nak sambung story mory
pasal banjir tu..
memandangkan sekeliling laman rumah dah di kelilingi air..
so dak Mirul tak blh la nak main kat luar..
nak tau apa yg dia buat
utk hilangkan boring dia.. tak blh main kat luar..
tgk gambo2 ni...


tau kan apa yg dia buat.. :D
siap ambik pancing menan dia..
konon2 ala nak memancing la..
kat luar penuh air.. so duk la kat ruang tingkap belakang tu..
sambil konon2 nak mancing.. aahhhaaakkksss..


ni la muka budak yg sibuk nak mancing tu...



pastu pandai la dia..
alasan nak keluar kan..
dia buat2 la benda jatuh ke dlm air tu..
konon nak g ambik smbil main air kat luar tu..
takde maknanya.. aku kasi dia nak keluar..
aku ckap je.. biar kan benda tu jatuh..
nanti air dah surut baru ambik..
boring je muka budak tu..
yelah.. nak kena care.. mana blh.. sesuka hati nak main air kat luar tu..
bahaya yo....budak2 ni kan apa kira..
dpt main air tu.. wah satu kepuasan gitu..
makanya duk je la dia kat tingkap tu.. main pancing menan dia..


hik..hik..hik
ya..ya je kan...
cam betul2 nak memancing plak tu..
padahal takde ikan pun..
ikan plastik ada la...
eemmm tu la aktiviti dia masa banjir tu.. :D





8 ulasan:

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

cian mirul.. mesti bosan giler...

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ berkata...

hi dear...long time no see..pekabo? mirul dh skolah ye? wendu mirul..kiss utk mirul...:)

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
memang bosan yg amat.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
hai..hai.. lama tak dgr citer kan.. alhamdulilah.. sihat semua..... mirul belum sekolah lagi...

J@J@ / Bini The Rock berkata...

kih kih kih kih!
mana tau Na..sekali betol2 dpt ikan bila Mirul mancing kat tingkap cenggitu...

goreng pon sodap!!

erienz berkata...

seronk tgk mirul yg cute memancing...macam iye2 je ye, mana tau dapat ikan musim banjir ni...

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
dpt memang dpt ja.. dpt ikan menan tu.. a'ah kan.. goreng pun sodap :D

CuTeMiUt78 berkata...

~erienz~
aaahhaaakkss.. memang sronok dik.. dpt tu dpt gak.. dpt ikan menan je... :D