N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Feb 2011

Ngeteh : Pak Su Belanja

Salam Semua


Okies.. ni nak story mory malamnya plak..
adik aku a.ka ucu Mirul kan keja sementara kat kedai gambo area2 Giant..
so petang tu.. mak aku dah cakap.. mlm nanti adik aku ni nak belanja la konon..
maklum la org dpt 1st gaji kan..
so niat tu.. nak membelanja kitaorg semua la..
tapi tak semunya ada..
nak tak nak.. kami 3 org je la yg duk teman adik aku ni g makan2..

Dia balik keja mlm tu..
terus g cari tmpt makan..


hah ini budak.. klu ngeteh
memang skkee order Teh O ais..
kitaorg g makan kat restoran apa ke namanya..
lupa plak.. tapi tmpt ni kat area2 Kg. Plentong Tgh..
berdekatan ngan Tmn Molek Jb..
(org jb tau la kot..)
ni menu tuk kami berempat..
yg atas kiri tu.. KUEW TEW LADNA menu tuk aku
yg atas kanan tu... SUP AYAM menu tuk dak Mirul
yg kiri bawah tu.. NASI PUTIH + AYAM BLACK PEPER.. marveles.. menu adik aku
yg kanan bawah tu.. MEE HOON HAILAM menu mak aku
kira ok la makanan kat situ..
nak kata mahal.. tak gak.. standard rega biasa gak la..
sedap pun sedap gak la...
kira not bad la.. tmpt tu..
blh dtg makan lagi..

P/s: tuk pengetahuan korang kan.. sebelum g ambik adik aku.. si dak Mirul tu dah mkn nasi ayam... tu yg aku just order kan dia sup ayam je.. kena jaga beb pemakanan dia.. klu tak.. takut tgk perut dia... cam dah nak meletup je.. ishhh..






4 ulasan:

Yan berkata...

kt mane ni kak???
yg lps trafik light tesco extra tu ke? dia tepi jalan besar..

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ berkata...

hamboi mirul...ngeteh kamu ye? hehe...

sedap tuh menu mirul...

behave tak mirul makan? ^__^

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
ehh bukan ni kat area2 tmn yg berdekatan ngan tasik apa ke namanya.. tapi kat ngan kg plentong tgh tu

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
eemmm memang ok la sup tu.. mirul menu klu ngeteh senang sngt.. nasi putih+telur dadar+sup ayam.. habis licin dia makan... kira alhamdulilah klu time mkn memang dia behave