N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Feb 2011

Jom Makan Pizza !!!

Salam Semua

Slamat pagi Khamis..
Pagi yg cam blur2 pagi ni...
eemmm tak tau nak story mory apa pagi ni..
duk belek2 la kat draft tgk mana n3 yg belum terpublish.
mmmaaakkkk aaaiihhh.. byk lagi rupanya draft yg belum terpublish..
ada lebih kurang dlm 15 draft kot..
semua dah di uploadkan gambo..
tapi tak dan nak story mory..

Okies utk mengurangkan draft2 yg belum terpublish tu...
so pelan2 la duk tgk gambo2 tu..
tuk menyesuaikan story mory nya..
walaupun setengah gambo2 tu.. masa kejadian dah lama berlalu...
tapi selagi belum di publish.. selagi tu kira masih fresh yo.. :D

Baca tajuk je.. mesti dah tau kan
apa yg nak di ceritakan..
a'ah.. berkenaan makan pizza la..
aahhaakkss... pagi2 dah buka citer pasal makan pizza ya.. :D
yg bebenornya.. kejadian makan pizza ni masa awal bulan 2 ari tu..
kebetulan aku kan adalah pengguna hottiket yg tegar..
(selalu beli hottiket ni pakai sms je ngan Yan..)
so masa awal2 thn tu.. hot tiket ni ada la kira cam voucher pizza percuma
klu kita beli hottiket RM 10


klu nak tukar Voucher Pizza tu..
mesti ada 2 keping hot tiket tu
baru dpt satu pan pizza yg bersaiz 6"

so aku ada 4 keping hot tiket..
jd dpt la 2 pan pizza hut 6" tu...


mlm 1 Feb tu.. gigih la duk tgu giliran tuk menukar pizza tu..
just bayar lagi RM2 je.. sebab satu pan pizza hut tu.. kena tambah RM1
dkt 1 jam duk tgu.. ramai gak org yg tukar voucher tu..



hah.. ni la hasilnya..
2 kotak pan pizza 6"
jadi la.. merasa sorang sikit.. :D

p/s: eemm cakap pizza ni kan.. ada lagi satu voucher Pizza yg belum aku tebus... ala voucher dari Nana tu... tu smpi bulan 6 klu tak silap aku..so nanti nak kena g tebus gak voucher tu.. tapi bukan free ya.. cuma dpt diskaun RM 50 blh dpt 3 pan Pizza Dominos..






16 ulasan:

atty's berkata...

apa lagi cepat2 tebus rina..dominos lagi sedap

TuYa berkata...

salam kak
tu namanya pengguna bijak kan..
Tuya pun pernah reedem,tp hot tiket yg KFC tu..berbaloi2..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

wah! merasa jgk korang mkn piza hottiket..

aku xde pon wlu sekeping voucher ni. sayu ati..

haha!

Nana berkata...

aku xtau camne nk guna hot tiket tu
hehehe
aku ingt ko g mana dominos
pkai kupon aku tu

mummy_ayu berkata...

wah..cedapnya makan pizza..baru makan mingu lepas..yum yum...

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

suka sangat pizza... ni pun tengah belajar buat sendiri...

iManAzRaf berkata...

pizza..! pizza!1 hehe.. sedap.. kalau voucher dominos tu rasa2 xmo, bak meh la sikit.. hihihihi

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
eemm tu la.. tak sempat2 nak g tebus ni

CuTeMiUt78 berkata...

~tuya~
salam dik.. em betul3... masa yg kfc tu pun berbaloi2 gak...

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
aahhaakksss.. aku adalah pengguna tegar hotiket ni

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
eemmm guna hottiket ni lagi murah kadarnya dari yg biasa tu..
eemmm nanti klu dah tebus.. aku publish n3 kat sini k

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
aaahhaaaksss... jd la dpt rasa sorang sepotong

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
wah bagus tu.. siap buat sendri

CuTeMiUt78 berkata...

~imanazraf~
aaahhaakkksss...

babyluv_ayang berkata...

dah lama tak makan pizza...asyik layan dominos ajerk...hehheh...

CuTeMiUt78 berkata...

~babyluv_ayang~
eemmmm skali2 kena pizza best gak kan