N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Ogo 2010

Yeeeeaaa!! Dah blh on9

Salam Semua...

Seronok hari ni.. tenet dah ok..
semalam seharian aku duk office hanya duk pandang lappy je..
ntah napa ntah.. tak blh nak on9 sebab tenet yg mengong..
boring giler semalam.. dah la staff tak ramai kat sini..
last.. masing2 main game je.. tak blh nak buat keja... :D
hari ok plak.. so laju la menghapdet ni ha..
hik..hik..hik..hik.. biasa la kan warm up dulu pagi2 sebelum buat keja..
kebetulan cocer kat sini hujan lebat... bagi panas skit.. :D
so aku nak beritahu keadaan Mirul sekarang ni syukur alhamdulilah
dia dah semakin sihat dan kembali ceria
selepas aku buat apa yg j@j@ bini the rock suggest kan..
thanks a lot my friend...
Mirul dah mula nak makan.. dah mula nak main2 cam biasa..
dah mula sibuk tanya macam2..
tak la melepek je setiap kali malam menjelma...
dan ribuan terima kasih gak tuk kepada korang2 yg sudi mendoakan kesihatan Mirul..
thanks a lot to all my friend.. :D
baru la lega perasaan ni bila anak dah kembali sihat..
sib baik la tak berlarutan... tapi kami minta2 kan gak air pada yg tahu hal2 ni..
yelah.. kita sekadar berusaha kan.. selagi kita mampu hindarkannya.. selagi tu kita cuba elakkan.. sekarang ni pun keadaan atok aku.. dah mula stabil.. tak la cam ari tu.. mengikut citer mak aku.. pas dibawa keluar dari umah mak cik aku tu.. duk plak kat umah mak aku.. atok aku tu dah nak makan.. dah blh kenal org.. eemmm agaknya masih panjang umur dia kan..
tuhan masih sayangkan dia..
so tu je la story mory tuk hapdet pagi ni..

p/s: kejap je dah seminggu kita umat islam berpuasa kan...






Kerja dari Rumah klik sini

17 ulasan:

Mak Su berkata...

alhamdulillah Mirul dah sihat dan ceria semula :)

buat atok, moga gembira selalu :)

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam.... moga atuk rina cepat sembuh dah sihat2 selalu....

Zaidah berkata...

lepas nie blehlah berblogwalking

Ummi Eisya berkata...

alhamdulillah mirul dah sihat..senang skit hatikan bila anak sihat ni..

ikiqzana berkata...

alhamdulillah.. amirul gan atok rina dh kembali sihat.

Nurhayati berkata...

kalau takde internet kat opis mmg leh jadi mereng jap hihi.

J@J@ / Bini The Rock berkata...

sama sama kasih!

syukur alhamdulillah Mirul dah sehat. Ye la kan..anak klu sakit, kita pon sama mcm sakit jgk..ye tak?

smbil2 cari air penawar dan ubat2 hospital ni kan..petua org tua2 pon kena pakai jgk!

si Nuren tu ha, klu kain baju dia dekat ampaian terkena tempias air ujan aje pon..dia blh kena selsema. Bila aku dah ikut petua, jgn bagi kain baju anak kena hujan / tempias, takut anak dmm..Alhamdulillah! dia jarang kena dmm selsema kecuali klu aku alpa..

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
alhamdulilah maksu...

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
salam.. alhamdulilah.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~zaidah~
heh..heh..heh.. tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~ummi eisya~
yup betul tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
alhamdulilah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
tu la pasal.. bukan setakat mereng je kot

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
betul tu ja.. petua2 org tua ni adalah satu pengalaman dan panduan kan

nza berkata...

alhamdulillah mirul dh ok....

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
dah kak.. thanks ya

Yan berkata...

Alhamdulillah... Mirul dah sehat...