N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Ogo 2010

Contest : Cute Funny Eating Baby

Salam Semua..

Hik..hik..hik.. gigih ni nak buat n3 ni..
walaupun tgh kebzian gak la..
bukan apa.. takut tak sempat je...
ahhaaakkss... gigih nak menjoin contest plak ni..
saja suka suki join.. disamping beri support tuk blogger kan..
so kali ni nak menjoin contest ni plak...

hah.. contest puan Suzeiy..
serta anjuran
aahhaakksss... tertarik gak nak menjoin contest ni..
even tak pernah menang kan..
tapi saja suka2 memeriahkan contest gitu...
so kali ni ku pertaruhkan gambo ni..

heh..heh..heh.. gambo Mirul makan kek sambil mata menjeling ni..
gaya nya cam "eh ni kek sy la.. jgn ambil" aahhaakkss...
amat la tertarik dan menarik pada pandangan ku.. :D

Nama : Mohammad Amirul Hisham Bin Mohammad Rizal
Umur : 3 thn 5 bulan
(masih cukup syarat utk menjoin gitu.. sebab syaratnya mesti la anak umur 1-4 thn kan.. )

harap pihak2 penganjur berpuas hati... dan rasanya telah cukup syarat kot tuk menjoin..

Tarikh tutup contest ni pada
15 August 2010

pada sesapa yg nak join tu masih sempat kot.. so nak tau segala syarat2 nya blh la klik sini..
sebabnya hadiah yg ditawarkan adalah...

" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM"




Kerja dari Rumah klik sini

9 ulasan:

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam ramadhan al-mubarak...jelingan manja tu

Mak Su berkata...

wow! giler kentang hadiahnya...! good luck! :)

Dee berkata...

good luck!! selamat berpuasa cutemiut..

Yan berkata...

owhh mirul dekut eh

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
selamat berpuasa tuk alimaz sekeluarga

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
hik..hik..hik..giler kentang gitu :D

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
thnaks... selamat berpuasa tuk dee sekeluarga

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
aahaaaakkksss

[-suziey-] berkata...

salam review rina.

ok checked n approved..

good luck to mirul:)