N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Ogo 2010

Cutemiut B'day

Salam Semua...

Hari ni genap la usia ku yg ke 32 thn..
ahhaaakkss.. sudah tua rupanya.. :D
tapi still maintain uuuuu...

Photo Albums at WiddlyTinks.com

"SELAMAT ULANG TAHUN..."
"SELAMAT ULANG TAHUN.. "
"SELAMAT ULANG TAHUN CUTEMIUT ..."
"SELAMAT ULANG TAHUN.. "

meh tgk maksud di sebalik tarik lahir aku hari ni yg aku ambil dari fb




Tarikh kelahiran anda pada 27 hb Ogos.


:: Golongan ini adalah idealistik dan memerlukan sesuatu sebab untuk berasa gembira.
:: Hubungan kekeluarga yang kuat adalah penting buat mereka.
:: Perasaan mereka mempengaruhi keputusan mereka.
:: Mereka sangat suka untuk membantu dan menjaga seseorang.
:: Mereka sangat setia dan boleh menjadi guru yang terbaik.
:: Mereka suka seni muzik.
:: Mereka menjadi teman yang setia kepada sesiapa yang menjalin persahabatan secara serius.
:: Golongan ini harus belajar apakah yang boleh diubah dan apakah yang tidak boleh diubahnya.

Insan yang berkongsi personaliti anda : Albert Einstein, Jane Seymour, John Denver, Meryl Streep, Christopher Columbus, Goldie Hawn.

hik...hik..hik..benar kah diri ini romantis.. hanya my cik abg aku yg ketahui...
apapun.. aku bersyukur di panjangkan lagi usia ku
tuk mengharungi segala ranjau onak duri..
aku bersyukur kerana aku masih lagi diberi bernafas di muka bumi ini..
aku bersyukur kerana tuhan masih memberi aku peluang tuk bertaubat..
eemmm yelah kan.. sekarang ni bukan je time dah tua baru nak ingat mati..
yg muda2 pun kena ingat gak kan..







Kerja dari Rumah klik sini

12 ulasan:

bizzonline berkata...

Epi Besday Kak Rina..
semoga dipnjgkan umo serta dimurahkan rezeki hendaknye n semoga berbhagia..hihi

mummy_ayu berkata...

happy buzzday rina!!!
semoga panjang umur, murah rezeki, sihat & gembira selalu disamping keluarga tercinta!!! amin...

sweetfiza berkata...

hepi besday......
semoga di pnjgkan umur & di murahkan rezeki....sntiasa ceria & bhgia selalu ..aminnnn....

zura@iwan berkata...

hepy bezday kak rini...wpon dh wish kt fb td...hikss

Gieyana berkata...

Hepi besday yer..moga berbahgia selalu..

Ummi Eisya berkata...

hepi besday kak rina..moga dimurahkan rezeki ye..

Dee berkata...

happy birthday rina!!

CatlinaFly berkata...

Kak Rina..happy birthday..kita ni sama bulan birthday rupanye..:)...

sy nye next week, hari selasa :) (wink wink)

Farra Dhelina berkata...

hpy bday kawan mummy ayu!

alia berkata...

hapi bezday

mekchu berkata...

alamak.. mekchu tetinggap ktapi...

hepy belated bday cutemiut.. semoga panjang umur & murah rezeki.. amin

poker strategy berkata...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!