N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Ogo 2010

Oh..!!! Oh..!!... Oh..!!

Salam Semua..

Hah ni nak kongsi ngan korang satu email yg aku terima
berkenaan tin air freshner..
eemmm amat la bahaya duk letak kat dlm keta...
sebabnya.. meh tgk gambo ni..

BERHATI-HATILAH APABILA MENGGUNAKAN PEWANGI TIN
JANGAN LETAK DALAM KERETA PEWANGI TIN

nampak tak korang apa yg terjadi klu pewangi tin ni di dalam keta..
blh meletup klu panas sgt... issshh.. sebab tu aku tak berkenan nak letak tin pewangi2 ni..
better sembur je ngan FREBREZE..
kan mudah gitu... wangi je keta...

p/s: gambo tu aku terima thru email.. so tak tau lokasi sebenar kejadian.. sama ada di M'sia atau pun luar negara.. apapun berhati2 la menggunakan tin pewangi ni





Kerja dari Rumah klik sini

16 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

hishhh!!

baikla beli AMBI PUR yg jelly tu haa..takde le camni ke gayanyer!

mekchu berkata...

waaa.. smpai gitu sekali.. mmg bahaya..

kalo letak air kat dlm tupperware pun tutup tu bleh tebukak sndiri.. ini kan pulak gas mcm tuh.. ngeri..ngeri..

nza berkata...

xpasal2 nk wangikan kereta duit lak melayang...hu...

Dee berkata...

errr..ngerinya..sbb panaslah tu..meletup..

maslinamansor berkata...

Boleh lak jadi macam tue...?

yantz-yeem berkata...

eeee...x sangka lak leh jadik camtu sekali yea..tQ for sharing the info!!

salam ziarah..
jom jenguk blog saya...Entry ini adalah untuk Giveaway 3-hari anjuran My Super Kids sempena minggu ke-2 Ramadhan. Sila tinggalkan komen anda untuk membantu saya memenangi minuman cegah dehidrasi Performance Drink bagi membantu saya kekal cergas berpuasa!

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
klu aku tak blh letak jelly tu.. ada dibuat main dek mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~mekchu~
a'ah.. bahaya kan.. isshhh ngeri arrr

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
betul tu kak

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
yup..betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
blh ajork.. klu panas la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~yantz-yeem~
eemm tu la kan... oh k nanti kita singgah ya

mummy_ayu berkata...

uihs...bahaya tu..ayu penyembur nie letak kat umah jer..

Yan berkata...

kami guna bukan tin... tp plastik kot..
skang berkenan ngan little tree.. lg senang.. sangkut jek mane2pun bleh

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
memang bahaya kan

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
eemmmm tu pun ok gak kan