N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Ogo 2010

Contest : Cutiest Stripe & Line

Salam Semua..

N3 ni adalah auto publish..
oleh kerana gigih nak menjoin contest kan..
makanya cepat2 buat n3 dan setkan ke auto publish...
ate tuan umah tgh bz gitu.. :D
bukan apa.. takut tak sempat je nak join..
kali ni aku tertarik dan menarik tuk join contest ni plak..

contest anjuran dari mama rifqy ni
memandangkan Mirul ada gak gambo baju ala2 stripe gitu kan..
so tu yg gigih kan gak tuk menjoin..
kali ni tuk contest ni... ku pertaruhkan gambo ni..

heh..heh..heh.. ate cutest stripe & line kan..
makanya kena la memenuhi syarat..
walaupun gambo tak berapa nak clear.. :D

Nama Anak : Mohammad Amirul Hisham Bin Mohammad Rizal
Umur : 3 thn 5 Bulan.

harap pihak penganjur berpuas hati la hendaknya..
pada sesapa yg nak join.. masih sempat tuk buat n3 sebab contest ni akan berakhir pada
15 August 2010

so cepat2 la join.. nak tau syarat2nya meh klik sini..






Kerja dari Rumah klik sini

7 ulasan:

Yan berkata...

qis takdela baju belang2 nih

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
Mirul pun tak byk baju belang2.. rasanya tu je kot sehelai

maslinamansor berkata...

good luck... :)

ikiqzana berkata...

gudluck tuk mirul rina.. comei.

nza berkata...

gud luck mirul...belang2 mcm zebra yg comel.....he..

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina ; Ikiqzana ; nza~
thanks a lot...

poker strategy berkata...

Ive been looking for a cute pink or black adidas stripe sweater for a good price.Any ideas?