N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Ogo 2010

Contest : "Mamazakwan Buat Contest"

Salam Semua...

Hik..hik..hik.. kali ni tgh bersemangat nak menjoin contest la plak..
semalam masa blogwalking jumpa beberapa contest
yg bersesuian ngan Mirul tuk join..
so rasanya tertarik dan menarik tuk dijoin..
gambo2 yg di perlukan sebagai syarat dah memang ada..
so apa lagi.. ngan gigihnya membuat n3 contest gitu.. :D
kali ni nak menjoin contest ni..

ahaaakksss... contest dari Mamazakwan
contest yg bertemakan hari raya..
al maklum la tak lama lagi kita pun nak sambut raya dah kan..
tu yg banyak contest bertemakan hari raya..
heh..heh..heh..
wokey tak mau bebel panjang2..
nak tau syarat contest ni blh klik sini
dimana tarikh tutup contest ni adalah pada
25 AUGUST 2010 TEPAT JAM 10 MALAM

so tuk contest ni ku pertaruhkan gambo Mirul yg ni..
*
*
*
*
*

aahhaaakksss.. ppeace dari Mirul..
gambo Mirul berbaju Melayu pada hari raya pertama tahun lepas..

NAMA ANAK : MOHAMMAD AMIRUL HISHAM
UMUR : 3 TAHUN 5 BULAN.
(umur masa gambo di ambil 2 thn lebih)

so harap pihak penganjur berpuas hati..
dan wish luck for Mirul k..


p/s: lama gak tak menang apa2 contest ni..




Kerja dari Rumah klik sini

14 ulasan:

Ummi Eisya berkata...

good luck mirul

umminabilah berkata...

akak gud luck...lma dh x joint contest...huhuhu

Yan berkata...

good luck...

YanDarwisy berkata...

cayalah amirul!

maslinamansor berkata...

good luck... :)

mekchu berkata...

2 thn ke tuh?? semangat dia...
good luck mierul..

ikiqzana berkata...

sara pon masuk contest ni.. tapi mama3h yg buat.

gudluck mirul.

CuTeMiUt78 berkata...

~umi eisya~
thanks ya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ummi nabilah~
thanks ya.. eemm akak pun baru ni aktif nak join

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
thanks yan

CuTeMiUt78 berkata...

~yarndarwish~
heh..heh..heh..heh.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
thanks mas

CuTeMiUt78 berkata...

~mekchu~
a'ah gambo masa umur dia 2 thn.. thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
eemm tau... kita pun bakal join contes mama3h tu..