N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Ogo 2010

Selamat Berpuasa

Salam Semua..

Hari ni semua umat islam dah pun mula berpuasa kan..
di kesempatan ini aku cutemiut dan keluarga ingin mengucapkan




ampun dan maaf andai tersalah kata dan bahasa..
semoga ramadhan kali ni akan lebih berkat dari yg sebelum2nya..





Kerja dari Rumah klik sini

16 ulasan:

mummy_ayu berkata...

salam ramadhan gak to rina & family..semoga kita semua diberkati ....amin!

maslinamansor berkata...

selamat berpuasa... :)

mirul puasa tak... :)

Ummi Eisya berkata...

salam ramadhan kak rina..tak balik jb ke..leh buka wat buka posa sesama..

ikiqzana berkata...

selamat menjalani ibadah puasa rina..

Mak Su berkata...

salam ramadhan buat rina and family, moga ceria selalu, menu apa berbuka hari ni?

Dee berkata...

selamat berpuasa rina..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Salam Ramadhan too...

blk kang mulalah sebok memenuhkan bazar2 ramadhan..hehe!

mekchu berkata...

selamat menyambut ramadhan dan selamat berbuka jugak.. hehe

thanks cutemiut sbb wat lawatan & komen secara marathon kat belog mekchu :) terharu okehhh

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
salam ramadhan..insyallah.. amin

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
heh..heh..mirul tak pose.. tapi blh siap tanya pose tu apa

CuTeMiUt78 berkata...

~ummieisya~
selamat berpuasa.. emmm tak tau lagi blk jb bila

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
selamat berpuasa juga buat zana sekeluarga

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
heh..heh..heh. semalam menu adalah ayam masak merah..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
selamat berpuasa dee

CuTeMiUt78 berkata...

~jaja bini the rock~
eemmm semalam belum lagi ke pasar ramadhan...

CuTeMiUt78 berkata...

~mekchu~
hik..hik.. selamat berpuasa mekchu.. ala takde halnya.. bila lama tak menyinggah.. tu yg buat marathon tu