N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Ogo 2010

Ramadhan Kedua

Salam Semua..

Hari ni dah 2 Ramadhan..
bermakna dah masuk hari kedua kita semua umat Islam berpuasa kan..
so camne puasa semalam
dah ada yg ke pasar ramadhan ke..
semalam aku blk cepat... tapi tak dan g pasar ramadhan..
sebab sibuk memasak kat dapur looorr...
semalam masak
AYAM MASAK MERAH + TUMIS SAYUR SAWI + KENTANG MASAK KICAP
pastu anak sedara sempat la g beli kuih2 kat pasar ramadhan depan kg
berserta air 3 jenis.. kat umah aku just buat air panas je..
sebabnya bulan pose ni masing2 nak minum ikut selera tekak..
klu blh semua air yg jual kat pasar ramadhan tu nak di beli..
tapi nasib baik la semalam kat sini hujan sepanjang ari..
so tak la berapa dahaga dan kurang la membeli air2 tu.. :D
gambo makanan malas nak snap..
karang ada plak yg terliur pagi2 ni.. :D
ok la tu je story mory pasal awal puasa kami..



Kerja dari Rumah klik sini

5 ulasan:

maslinamansor berkata...

Nasib baik tak dak gambaq... karang terliur mas... hehehe

atty's berkata...

selamat berpuasa rina..

Yan berkata...

selalu sibuk nak tau kul bape buka.. ni sbb yan tak posa.. so tak amik taula..
tau2 semalam azan dah berbunyi... makanan lum siap berhidang lg.. hehe sian mereka2 yg berposa kt uma ni..

ikiqzana berkata...

sama la kt sini.. kurang dahaga coz ujan jer masa ramadhan ke-2 tu.

berbuka apa tadi rina..?? hihihi

nza berkata...

menu simple ttp sedap.....