N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Mei 2010

Sengal + Gedik !!

Salam Semua...

3 hari ni.. berturut2 la story mory gedik2 aku tu..aahhhaakksss..
takde keja gitu kan..
tayang uniform je 3 hari ni...
mentang2 la.. bos takde..
kemain lagi.. :D

uniform tuk hari ke tiga dlm minggu ni..
(aahhaakkss.. cam la byk bebenor uniformnya tu.)
kaler oren lagi... tapi yg ni ada tertulis broadband gitu...
kat lengan ada tulis streamxy & i talk..
uiissshhhh glamer baju uniform masuk blog...ahhhaakksss...
cam dia sorang je yg pakai uniform..
org lain keja pakai uniform pun.. tak de la kemaruk masuk kat blog gitu kan..
aahhaakksss... ada aku kisah...
eemmm klu dulu keja takde la.. pakai uniform2 ni..
tapi keja kat sini.. memang dpt la baju2 uniform ni..
tapi takde paksaan tuk pakai tau..
ikut skeee kita nak pakai bila...
janji pakai baju.. jgn bogel sudah....aahhaakksss...oopppsss sensored tu

ni la muka org sengal duk tayang baju 3 hari berturut2 ni..
layankan je.. keh..keh..keh..

p/s: n3 pendek je.. malas plak nak taip panjang2 berjela2...




Kerja dari Rumah klik sini

6 ulasan:

Dee berkata...

ok apa pakai uniform..baju kurung yg sedia ada leh melaram gi kenduri kahwin..ahakss!!

[-suziey-] berkata...

hiks..oren gitu..senang keje pakai uniform..xyah pikior baju ape nk pakai..ekekek:D

maslinamansor berkata...

color ofis nuffnang oren....

leh la join... :)

mummy_ayu berkata...

ah ah..senang je pakai uniform...tak yah nak gosok baju...
teringat keja dulu dulu..pakai uniform chef..windu!!

maszmadi berkata...

betul betul betul, snang keje pkai uniform nie.. x yah pk pi keje nak pkai baju aper, nak iron barang.. isk pening kpla nie sok nak kn pkai batik lak nie..

Ummi Eisya berkata...

ok la g keje pakai uniform..tak ade la nak termenung kat depan wardrobe tiai kali nak g keje..hihii