N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Mei 2010

Cocer Yg Gelap

Salam Semua...

Hari lambat bersiaran...
even bos takde.. tapi kena settlekan gak keja..
tu pasal hari ni tgh hari baru blh nak menghapdet bagai...
ahaaakksss... macam la byk bebenor nak distory mory kan..
padahal takde la citer apa sgt..
cuma nak story mory pasal semalam..
memandangkan dlm seminggu ni bos takde kan..
makanya semalam tghari aku g lunch awal..
lunch ngan my cik abg.. lama tak lunch ngan dia..
al maklum la.. masing2 dah berlainan tmpt keja..
so semalam ambil kesempatan mkn ngan dia..
sekali2 kena la keluar berdua kan.. aahhaaakksss..
pastu blk keja semalam pun aku blk awal...
tak kose nak duk lama2...
dah la masa aku nak keluar ofc tu nak hujan..
cocer gelap je...
sib baik sempat masuk keta.. baru la hujan...
dlm perjalanan tu.. memang lebat giler hujan semalam..
tapi tak sekata... smpi je kat area dpn kilang my cik abg.. tak ujan la plak..
tapi gelap bukan main...

hah ni masa aku dh smpi Sri Gading...korang tgk langit tu.. gelap kan..
padahal masa tu baru nak kul 5 tau....
tapi gelap dah macam nak kul 7 tu hah...
tgk... belah Pt. Raja tu.. terang je...
nampak kan tak sekata hujannya
eemmmm bangunan ni.. takde la kena mengena ngan cocer yg diatas...
saja je.. ambil gambo ni..
ni la satu2nya perumahan yg terbesar di kawasan Sri Gading..
memang cantik2 design2 umah kat kawasan ni...
sampai kat umah.. tgk tak lebat pun hujan nya..
jalan pun tak berapa basah....
so tu je la kisah semalam.. :D





Kerja dari Rumah klik sini

4 ulasan:

Dee berkata...

oh..kl lebat giler semalam..ngan petir n guruh berdentam-dentum..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

sama lah..awan berarak mendung, gelap gelita kat tpt aku smlm ptg...

..aku ngan bini bos siap lepak tepi tingkap..sambel tgk awan gelap ni laju je bergerak! dah mcm pukol 7mlm pon ado..

tp naseb baik ujannya biasa2 jerk..tak berapa nak lebat. Aku ni dah le rabon itik klu drive time ujan2 nih...

xD

hari ni pon cuaca sejuk je..i likee!

~JuLiE~ berkata...

skang petang2 ujan je kan kak...hehehe..lama x jalan2 cnie...camner keje baru..ok??sorry lew ketinggalan...:)

Ummi Eisya berkata...

mmemang ptg hujan je skrg ni..dengan petir dna guruh sekali..memang takut tul..