N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Mei 2010

Senin yg Boring

Salam Semua...

Selamat hari Isnin..
aahhaakksss... cam biasa la kan.. ate klu hari Isnin tu..
memang nak keja kuurreeenngggg semangat gitu..
al maklum je la.. dah duk bersantai2 kat umah selama 2 hari kan..
tu yg semangat ada kuuurrreeeennggg la kan...
meh layan muka org boring...

aahhhaakkss.. lama rasanya tak menggedik snap gambo sendiri...

eemmm bos takde.. blh la nak menggedik gitu kan..
aiseyman... muka aku tak sesuai la.. pakai tudung ni..
nampak tembam sungguh muka aku...
aahhaakkkss... dah memang tembam.. tetiba nak salahkan tudung plak kan..
eemmm baju hari ni.. kena pakai baju oren color..
keja kat sini..kena la pakai uniform..
tapi tak de paksaan.. sapa nak pakai.. dipersilakan..
sapa yg tak pakai.. tak kena denda pun..
ofc sekarang ni... blh dgr radio..
sgt la syyyoookk... layan lagu...
klu tak.. mau sunyi sepi je...
dah la... tak de staff lain...
bos pun takde... diaorg ni.. semua duk keja luar minggu ni..
tu yg ofc lengang je..
klu diaorg ada.. dah macam pasar gak la...
riuh rendah ngan sore2 diaorg je...
kat ofc ni ramai staff lelaki.. perempuan blh dikira berapa kerat je..
kebetulan ofcmate aku tak dtg plak hari ni..
tu yg duk melangu sorang2 je.. menambahkan lagi keboringan aku hari ni..
ok la korang nk g lunch.. perut dah bunyi2 minta diisi..
nanti klu ada idea.. aku hapdet lagi k..




Kerja dari Rumah klik sini

2 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

seronot la ko..keje ada uniform!

Wanie berkata...

mesti keja baru nih lagi seronok wat rina...
Wani kalau keja pakai uniform rasa senang sikit sebab takpayah kalut2 nak tukar baju lain2 tiap2 ari...

*pic ok dah tuh...:)