N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Mei 2010

Majlis Pernikahan Adik Cutemiut

Salam Semua...

Ahhaaakksss.. lama giler tak berhapdet ....
rasanya mau dekat seminggu gak la...
aahhaaakkss... yg bebebornya aku amat la bz seminggu yg lepas..
disebabkan membuat persiapan tuk majlis pernikahan adik aku
yg berlangsung pada 8hb Mei 2010
dan majlis persandingan tempat perempuan pada 9hb Mei 2010.
Bertempat di JB..
so jom tgk gambo2 yg melambak ni..


hah ni la adik aku a.k.a pengantin lelaki..
ni masa pagi sebelum nak g nikah..

aksi2 pengantin lelaki sebelum di nikahkan..
aahaakss.. nampak muka gabra gitu..

hah ni plak.. masa tgh menunggu kedatangan pihak perempuan..
memang tensen muka pengantin lelaki..
maklum la.. pengantin perempuan tak smpi2..
ahhaakkss... dekat 1/2 jam gak duk tunggu pengantin perempuan..
majlis nikah ni di buat kat masjid dekat ngan umah mak aku...
disebabkan pengantin perempuan pun duduk dlm satu kawasan gitu kan..

bila pengantin perempuan dah smpi..
bermula la acara akad nikah...
eemmm sungguh stress muka adik aku ni..
aahhaakksss... makanya dengan 3 kali lafaz..
makanya baru la sah bergelar suami...

hah ni plak adalah suasana majis nikah tu..
nampak tak cutemiut bersama si mirul bam.bam..

so ni la pengantin perempuannya..
gambo kat atas tu.. bersama mak mertua a.k.a mak aku lorr..

dan ni plak suasana selepas majlis akad nikah..
majlis pembatalan air sembahyang..
dan juga majlis sakinah..
(sakinah ni..hanya tuk kawasan johor je.. iaitu.. pembacaan taklik tuk penyerahan antara keluarga perempuan kepada keluarga lelaki...bab ni memang syahdu giler...)
teringat masa aku kawin dulu.. memang sedih sgt..
dan gambo last sekali gambo ayah pengantin lelaki...

so ni pas dah selesai semua..
sesi bersalam2 dan berkenalan ngan sedara mara...
see gambo yg atas tu.. pengantin bersama ayahanda dan bonda..

dan ni plak bersama saudara mara...

aksi2 pengantin baru..
selepas sah menjadi suami dan isteri...
eemmm yg bebenornya byk lagi gambo masa majlis nikah ni..
tapi tak larat aku nak edit dah..
mana yg sempat je..
eemmm nak tgk lagi gambo2 kawin adik aku ni..
nanti kan plak n3 berkenaan majlis malam berinai dan majlis sanding..


p/s: actually ada n3 berkenaan hadiah2 yg mirul dpt masa besday dia ari tu...
tapi aku terpaksa publish story mory kawin adik aku ni dulu..
takut karang menjadi basi.. tak best la plak kan..







Kerja dari Rumah klik sini

5 ulasan:

atty's berkata...

selamat pengantin baru tuk adik rina..
sama cantik sama hensem pengantinnya .

Nana berkata...

wah so sweet la pengantin
semoga berbahagia hendaknye

maslinamansor berkata...

teringat masa kawin dulu2... :)

umminabilah berkata...

selamat pgantin baru utk adik akak...semoga bhgia ke akhir hayat

Yan berkata...

huhu dah kawin dah adik akak yer... majlis kat tempat akak takde ke??

tahniah tuk akak n famili... terima ahli baru dalam famili.. semoga berbahgia semuanya..