N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Mei 2010

Sunyi Sepi ????

Salam Semua..

Waduh..waduh..lama nya tak bersiaran kan..
naik berhabuk dah umah blues clues ni..
org pun naik menyampah nak singgah sini..
blk2.. story mory n3 yg sama je kan..
yg bebenornya.. sekarang ni memang la teramat bzios yg amat..
bzios ngan keja2.. dan juga persediaan2 tuk majlis persandingan adik aku
bulan depan ni hah.. so masa tuk berblogging ni kuurreeennggg la..
so jgn la marah wahai sahabat2 ku yg rajin duk menyinggah
tapi takde story mory baru kat sini..
(ada gak yg dah takmo singgah dah.. sebab aku pun dah jarang dtg menyinggah blog korang kan.. )
traffic dah memang2 merundum terus...
aahhaakksss.... sadis betul rasanya...
tapi nak buat camne kan.. dah bzios gitu kan..
ni pun saja je.. menghapdet story mory pendek je...
nanti la.. klu semua dah kembali stabil..
insyallah akan kembali bersiaran la ya..
buat masa sekarang ni.. nak kena curi2 masa skit..
klu tak memang tak menyempat rasanya...
so pada yg rajin menyinggah sini walaupun takde story mory menarik..
aku ucapkan.. bebanyak terima kasih la diatas sokongan korang..
pada yg dah tak nak menyinggah tu.. aku tak paksa pun..
klu rasa nak singgah..terima kasih gak ku ucapkan..
so tu je la utk hapdet kali ni..





Kerja dari Rumah klik sini

5 ulasan:

mummy_ayu berkata...

sian dia busy yer..apa pun pelan pelan ye..nanti dah free sikit, leh story kat sini...

atty's berkata...

tgh bz gak nie ..sbb bulan june pun ade wedding kt umah kty ..mari kita sesama busy

Dee berkata...

cute..bila dh x bz..updatelah ye..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

biasalah..

aku pon camtu gak!
klu lama tak de n3 baru, mana ada org nak dtg. Cer klu ada n3 terkini lagi sensasi..mst ada je yg dtg singgah..

redha je lah!

xD

ziha berkata...

huhu..kite pon lame tak singgah sini.hope akak sihat2 selalu :))