N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Mei 2010

Hantaran2..

Salam Semua..

Okies.. sebelum aku story mory majlis malam berinai dan majlis persandingan belah perempuan
ni nak publish kan hantaran2 dari kedua2 belah pihak..

okies ni la hantaran dari pihak lelaki..
tema kaler.. atas permintaan pengantin perempuan
MERAH + HITAM
hasil gubahan mak pengantin lelaki a.k.a mak aku lorr..

eemm gambo atas tu sejadah di gubah menjadi kipas..
gambo kiri buah2an dan gambo kanan album berisi duit hantaran

gambo atas tu.. baju persalinan
gambo kiri kuih bepang yg di gubah oleh makcik aku..
gambo kiri kek merah yg ditempah..

gambo atas tu adalah minyak wangi tuk perempuan
gambo kiri tu adalah alQuran berserta ngan tmpt rekhalnya..
gambo kanan tu kasut

gambo atas tu adalah beg tangan
gambo kiri buah yg telah digubah kan dan ditelakkan diatas tmptnya..
gambo kanan adalah sirih junjung..

hah ni plak adalah gambo atas tu duit mas kawin RM 22. 50
gambo bawah tu.. rantai tuk perempuan..
hah tu dia segala hantaran dari pihak lelaki tuk perempuan..
bila di kira2 dekat 11 dulang gak la..

yg ni plak adalah hantaran dari pihak perempuan tuk lelaki..
gambo atas tu adalah gambo semua hantaran..so simple klu nak di bandingkan ngan hantaran pihak lelaki..
gambo kiri buah2an (siap ada buah kiwi gitu..)
gambo kanan adalah telur puyuh yg telah diwarnakan kepada pink dan di gubahkan kat atas nenas.. (sampai umah.. telur ni dah berair dan berbau..langsung tak blh dimakan dah)

gambo atas tu.. kasut persalinan
gambo kiri adalah gubahan gula2.. (siap digantung2 gitu..)
gambo kanan kain pelekat serta songkok

gambo kiri atas adalah minyak wangi tuk lelaki ; gambo kanan atas tu kemeja
gambo bawah kiri jam dan tali pinggang ; gambo tengah tu sirih junjung dan gambo kanan tu.. gambo keseluruahan dari pihak perempuan..
klu korang nak tau.. sama banyak hantarannya..
so tu la semua hantaran2 dari pihak lelaki dan perempuan..
dan hantaran dari pihak perempuan telah habis kami kemas kan..
sebab malas nak simpan lama2.. ahhaakksss...
so pas ni nanti kan n3 majlis malam berinai




Kerja dari Rumah klik sini

5 ulasan:

Kak anie berkata...

Ha'ah...hantaran pihak perempuan lebih simple...warna pink plak tu...

Selamat Pengantin Baru kepada kedua mempelai...

Dee berkata...

bila johor nak naik mas kahwin tu..rendah sgtlah..

honeylanz berkata...

Has rs tema merah hati tgh ON la skrg..hr ti BIL & adik kawin pun tema tu gak. tp lawa..

Yan berkata...

wah meriah2... dah lame tak tengok hantaran2 nih

sweetfiza berkata...

meriah gituuuu.....suka mnyibukkan dri klu time wat brang hntaran ....