N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Mei 2010

Majlis Malam Berinai

Salam Semua..

Okies cam yg aku beritahu n3 sebelum ni..
nak story mory dan publishkan gambo2 tuk malam berinai plak..
so malas nak story mory panjang2.. jom layan gambo je la ya..

okies tuk malam berinai ni.. pengantin mengenakan persalinan kuning..

hah ni la keluarga belah lelaki..oppss masa malam berinai ni aku tak dtg..
sebabnya dak Mirul nak tido dah..kepenatan siang main je..tak tido seharian..
dan kebetulan nenek aku pun tak de sapa nak jaga..
nenek aku malas nak g.. penat katanya...
jadi aku berada di rumah saja...
tu pasal la.. hanya mak ayah dan adik aku je bergambo bersama pengantin..

dan ni adalah gambo beramai2..
gambo atas adalah dari pihak lelaki...
dan gambo bawah adalah dari pihak perempuan...

dan ini adalah suasana pada malam berinai tu..
gambo memang byk.. so aku just ambil mana2 yg berkenaan je..
tak larat nak edit byk2 tu...
malam berinai ni.. pihak perempuan buat sekali gus ngan majlis tepung tawar..
tapi yg menepung tawarnya hanya dari pihak lelaki saja...
so makcik2 pakcik2 aku je la menepung tawar..
nak story mory lebih lanjut pun.. rasanya.. dh kering idea..
so gambo menceritakan segala suasananya...
eemm tu la story mory malam berinai...
pas ni last episod (ahaaakksss dah macam citer kat tv je ada episod2 gitu..)
n3 berkenaan majlis persandingan belah perempuan..





Kerja dari Rumah klik sini

3 ulasan:

atty's berkata...

meriah majlis ye na..kalo dkt .mau kty pegi nie

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

meriah...selamat pengantin baru...

Nurhayati berkata...

cantik dan berseri pengantin.. tahniah pada pasangan pengantin baru..semoga berkekalan hingga akhir hayat.