N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Mei 2010

I'm in 20 Years ??

Salam Semua..

Hari ni sempat la menjengah blog kengkawan..
ate coti2 gitu kan...
memandangkan semalam aku dah kemas2 umah...
dah habis semua kain baju aku basuh...
so hari ni tak la sakan buat keja umah...
ahaaakksss... dak Mirul pun masih tido..
my cik abg pun dah g keja...
so dari aku duk melangu tak tau nak buat apa..
tu yg menghapdet blog sambil duk jalan2 ke blog kengkawan..
tapi idak la semua aku dpt terjah..
mana yg sempat je... klu nak terjah semua..
mau dari pagi smpi ke malam tak habis...aahhaakksss....
so utk memudahkan aku membuat lawatan..
aku just pick mana2 blog yg selalu komen kat sini..
refer dari my email.. sebab all komen2 tu akan masuk ke email aku..
sorry la korang ya.. bukan pilih kasih.. tapi mengejar masa gitu..
kan masa tu emas... :D
okies hari ni nak berstory mory pasal usia...
hah.. masa duk jelajah blog dee ngan kty
terbaca la pasal satu link yg mana blh buat gambaran rupa kita pada 20 thn akan dtg..
so aku pun ngan gigihnya menry la link tu..
nak tau camne muka aku pada 20 thn akan dtg..
meh tgk gambo ni...
*
*
*
*
*
*


aahhaaaksss... saja aku upload kan dua keping gambo ku..
eemmm ada beza tak... ??
keh..keh..keh...emm saja suka2 ya...
so tuk korang.. klu nak try tgk muka korang 20 thn akan dtg camne..






Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

heheh...

ada tak gambar yg 50 tahun akan dtg?
agak2 cemana ropa kita erk?

Ummi Hanie berkata...

nak torai gak ;P

Yan berkata...

ngeh ngeh ngeh.. seruper seruper...

[-suziey-] berkata...

weeee...xbyk beza la..sstill nmmpk muda gitu,.,,isk tktnya,..cpt masa berlalu skang ni kan..

Tihara berkata...

still cun so tak risau laa sangat..hihiks :)

Diarihatiku1976 berkata...

saya dah try gak.. sama je kan muka kita 20 thn lagi kan.. ahahskss

Ummi Eisya berkata...

yang 1st tu memang dah ade gaya..hihii..tapi cun gak pe walaupun dah berusia..

i z z a berkata...

20 thn lg muka dh byk berubah la kn..