N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Mei 2010

Sapakah Blogger tu...??

Salam Semua...

Hah ni kira kesinambungan dari story mory besday Mirul tu..
cam n3 yg lepas aku ada beritahu kan..
ada gak blogger yg datang ke majlis tu..
korang nak tau sapa...
ni dia orgnya...
*
*
*

pastinya ramai yg kenal kan..
terutama dak tomey tu..
Aleesya...
ahaakksss... ya ni la dia ummi aleesya (farah bersama suami)
terima kasih kerana sudi datang..
maaf la ya farah, klu seandainya layanan tak memuaskan..
lain kali kita set masa.. tuk gather2 lagi k..



ahaaaksss.. gambo dari kamera canggih manggih
thanks farah emailkan gambo2 ni...

gambo mirul bersama pakcik2 dia...
ni semua adalah sepupu2 aku..
bila dah nama pun blogger kan
so apa lagi pastinya ada gambo kami bersama




tu dia.. cutemiut dan umie eisya..
bersama Mirul dan aleesya..
so cute dan so tomey kan...
tu la blogger yg datang.. thank sesangat Farah dan suami..





Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

Nida berkata...

Bestnya dapat jumpa di alam realiti... tak sabar nak jumpa rakan2 blogger....:)

p/s: Ryna..Nida orang Johor jugak tau.. orang Pontian

mummy_ayu berkata...

bestnya..bila la kita plak leh jumpa kan..nanti kalu ayu balik johor lagi, ayu calling calling ye..

maslinamansor berkata...

Makin montel mirul... :)

[-suziey-] berkata...

waaaaa best ni gather2..hehe..meriah ye besday mirul:) hppy belated besday mirul:)

Ummi Eisya berkata...

tak ade pe yang tak kena ngan layanan tu kak..dah namanya party,mestilah bzkan..kita faham la..

mukaku,nampak no mcm tak berseri..mcm orang sakit je..hihi

J@J@ / Bini The Rock berkata...

apasal aku tgk Ibu Mirul yg senyum meleret2...

anak eh! mcm ada sesuatu je yg tak dpt! Ni mst Mirul nak kan beskal baru nih...ibu nya tak belikan!

xD

Dee berkata...

eh..anak dia cutelah..mirul pun cute..

atty's berkata...

leh ar buat menantu..comey..sgt ..