N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Apr 2010

APRIL DTG LAGI !!

Salam Semua..

Kejap je masa berlalu kan..
dah masuk bulan April..
hari ni 1 April 2010..
klu dulu2 la kan.. masuk je April mesti akan terkena ngan "April Fool"
aahaaakkss... tak pasal2 terasa cam bodo gak...
sebab.. mana ada April yg Fool..
ni semua gejala budaya barat kan..
klu dulu masa kat kolej2 or masa belajar..
memang akan terkena gak la..
cam2 perkara yg berlaku ala2... bodoh2 gak..
perkara2 yg duk mengena2 org ni ha...
aku pernah kena gak tau..
masa tu rasa cam sengal je...
klu dikenang2kan.. memang rasa cam bodoh la...
eemm tu dulu.. la.. sekarang ni.. masuk je April
adalah bulan yg ditunggu..
sebabnya...
*
*
*
*

hah.. sebab ni la...
yup.. lagi 21 hari makanya.. genap la Mirul 3 thn...
klu 3 thn yg lepas.. masuk je April..
perasaan berdebar2 tau dengan kelahiran putera sulung ni..
maklum la kan.. anak sulung..
eemmmm kenangan yg tak dpt dilupakan..
rasanya cam baru je melalui saat melahirkan Mirul..
tup..tup.. dah masuk 3 thn dah usia Mirul..
eemm bila dah besa ni..
soklan2 bila Mirul nak beradik..
pastinya akan timbul kan... ramai yg duk tanya..
tapi tu kan semua takdir tuhan..
dia yg menentukannya.. memang la kita yg merancang...
tapi klu tak diizinkan.. tak jd gak kan..
so tu je la yg blh aku jawab...
Bulan 4 ni.. ramai gak yg menyambut ulang tahun kan..
so kepada yg menyambut ulang tahun di bulan April ni..
SELAMAT ULANG TAHUN..
SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI DAN TERCAPAI SEGALA IMPIAN..

p/s: niat dihati cam nak buat contest.. tapi memandangkan comitment ngan blog ni dah berkurangan.. makanya.. tergendala jap contest yg aku nak buat tu..insyallah satu hari nanti aku akan buat contest gak...





Kerja dari Rumah klik sini

6 ulasan:

Wanie berkata...

rasa kejap ja masa berlalu kan...
mesti mama mirul dok pikir nak bei hadiah apa tuk mirul kali nih...

Rina...takpe mudah2an mirul akan cepat dapat adik...

chugie berkata...

hehe.. april fool ni memang menggamit kenangan ye..

wah, amirul dah nak turn to 3 yr..

eis berkata...

tak sedar masa berlalu dgn pantas. anak kejap je dah besar kan :)

Izan Ishak berkata...

dah nak 3 thn ye mirul...thn depan nak pi skolah x?
**twin lambat lagi, bulan 12 baru cukup 3 thn..hehe

ct rahani berkata...

jap je kan kak dh 3 thn.. x wat besday mirul ke x.. jgn lupe jemput tau.. hiks..

nza berkata...

mmg masa sk dulu slalu kwn kenakn kwn..sbnarnya budaya nie xbagus cz budaya barat..masa tu masih xtau apa2kn...