N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Apr 2010

Mirul Oh mirul..

Salam Semua...

Sekarang ni kan.. dak Mirul kemain lagi tau...
so hover... semakin bijak...
pantang la tgk hp..
asyik la nak ambil gambo je...
nak ambil gambo sendiri tau.... bukan ibu yg ambil..
kemain eksen lagi tu...
siap ckp ayul pandai ambil gambo ni...
tak caya... meh tgk aksi2 dia ambil gambo sdn bhd..

gambo tayang gigi...

gambo... muka monyok..

okies.. ni gambo ibu yg ambil kan... ala2 posing maut...

hah ni plak gambo muka budak merajuk sebab nak pegang hp..
tapi ibu tak beri..

okies.. ni gambo ambil sdn. bhd

dan ni pun gambo sdn.bhd gak...

ahaaaakkss.. gambo ni mencuit hati ku.. so lawak...

okies.. sebagai penutup tirai..
gambo paling encem gitu....

hah tu la gelagat dia sekarang ni..
macam2 aksi gitu....




Kerja dari Rumah klik sini

13 ulasan:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

macam puteri gk mirul ni..

pantang jumpa nset keja nk mik gambo je...

mummy_ayu berkata...

sama la ngan Ian..pantang jumpa camera or hp..nak amik gambar sendiri..pas tu mcm mcm rupa kuar..budak budak sekarang..kita dulu tak de pun kan?

ct rahani berkata...

aidil pun sama kak.. suka main henpon.. tp bkn nk amik gambo.. silap2 gi kol org n anta msg kosong.. sedar2 kedit ibunya tinggal sket jer.. huhu..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

jgn dia kol ke Uganda sana sudah la...

xD

kang kredit madangggg je yilek!

**brapa kilo ye Mirul skrg?

~~ciklinn~~ berkata...

gerammmmmmmmmmmmmmmnyerrrrrrrrr.... rindu kat mirull...

CuTeMiUt78 berkata...

~cik gadis~
aahhaaakksss.. puteri gitu ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
a'ah.. betul tu.. budak2 sekarang ni advance betul la

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
betul tu... mirul pun sama gak.. kadang tu smpi habis credit dibuatnya

CuTeMiUt78 berkata...

~jaja~
ahaaakksss... uganda gitu... minta2 tak la smpi sejauh tu...
emmm berat mirul sekarang rasanya dkt 25 kg gak la..

CuTeMiUt78 berkata...

~cik lin~
aaahhaaakkss.. rindu ya/... lama tak dtg menjengah

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

semakin cerdik mirul nih...

Mak Su berkata...

pendedahan kpd teknologi baru ni bagus, budak2 boleh learn new things, dan minda lebih berkembang :)

Nana berkata...

haih mirul..mirul..
mmg bole geng ngan damia
nampak je nset nak amik gambar..dia ckp
xbagi kang guling2...bagi je la...