N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Apr 2010

Cutemiut Hari ni... ???

Salam Semua...

Alahai.. lama tak menghadpet...
tak sempat nak hapdet.... bila mood nak menghapdet ada..
tetiba tenet plak jd bengong...
terus semangat nak menghapdet tu hilang tau...
bila tenet ok... takde mood plak nak menghapdet..
eemmm bila dah takde mood tu.. makanya..
tak berhapdet la kan..
eemmm apa yg aku merepek2 ni..
aahaaakksss...
layan kan.. tgh dlm mood sengal ni...
ni bersiaran dari ofc...
lunch time... sebelum makan.. kononnya nak menguploadkan gambo2
tapi lemau la plak.. dah macam siput berjalan..
siput pun cepat kot..
so ni hapdet.. biasa2 dulu la k..
nanti bila dah ok semuanya.. aku akan hapdet kan
story mory PC fair kat Persada tu..
aku jumpa seseorg gitu... member kalangan blogger gak la...
nanti la aku story mory kan sapa kah gerangan org tu...
so nak g makan dulu la ya...








Kerja dari Rumah klik sini

12 ulasan:

Dee berkata...

nti dh free updatelah jumpa sapa ye..hehehe..bzbody je dee ni kan..kehkehkeh..

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

lama tak update rindu at mirul...ape citer terbaru kak ryna???

Mak Su berkata...

wahh... jumpa shapa?

selamat makan :)

ct rahani berkata...

sori kak x dpt dtg ari ahad tuh.. aidil demam lak.. huhu..

CRAZYBEAUTIFUL88 berkata...

dah free tu, update lah, kak rose dah lama nunggu nak baca entry terbaru

Ummi Eisya berkata...

jumpa sape tu..akak,sory ye tak sempat nak datang..minggu lepas mmg bz dengan MSSD..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
insyallah... tgk kerajinan nanti.. eemm jumpa sapa.. suprise..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama aqish~
aahhaakksss.. windu2 ngan dak bam..bam.. tu ya.. will update pasal dak bam..bam tu ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
aaahhaakksss... rahsia..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
la.. alkisahnya..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak rose~
heh..heh.. insyallah kak.. nanti kita update story mory baru erk

CuTeMiUt78 berkata...

~ummi eisya~
alahai.. tak pe.. lain kali klu akak blk jb.. blh la kita gather2 k