N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Apr 2010

Anda Di Jemput

Salam Semua..


Hai..hai...hai..hai...
ada sesapa windu2 ngan cutemiut blues clues ni...
Kejap ada.. kejap takde...
ala2 biskut chipsmore dah ni...
klu biskut tu.. sedap gak utk dimakan kan..
ahhaaakksss... layankan ayat sengal...
emmm lama tak berhapdet.. rasa cam tak tau camne nak buat ayat dah...
so story mory terkini...
eemmmm kami cam biasa je..
sihat2 sahaja...
Mirul pun bertambah2 sihat..
mulut semakin talkative...
asyik la.. bercakap je...
ada je soklan2 cepumas yg di tanya setiap hari...
sampai pening nak cari jawapan
kadang2 tu... saja takmo jawab..ahaakksss...
ibu yg malas nak layan...
okies la.. bila bercerita bab Mirul ni..
ni nak buat satu pengumuman...
"WAHAI WARGA 2 BLOGGER YG BERADA DI KAWASAN JOHOR BAHRU...(luar dari jb klu nak dtg pun.. silakan..)
ANDA DI JEMPUT UTK MENGHADIRI KE MAJLIS HARI LAHIR MIRUL

BERTEMPAT DI : TMN JOHOR JAYA (rumah mak aku lorrr..)
PADA : AHAD 2 HB MEI 2010
WAKTU : PUKUL 3.00 PTG HINGGA KE 5.00 PTG
(waktu memang smpi kul 5 je.. sebab ptg tu aku dah nak blk BP)

SO MEH LA MEMERIAHKAN MAJLIS...!!!!
KEHADIRAN ANDA SEMUA AMAT LA DI HARGAI... !!!
UTK KETERANGAN LANJUT BLH HUBUNGI AKU DI TALIAN NI..
019-7940469

p/s : ahaaaksss... cam nak buat promosi apa je kan... :D






Kerja dari Rumah klik sini

9 ulasan:

nasazfrog... berkata...

beb awat lambat no bagitau,, ermm insyaallah yer rina.. :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

kenduri besaq ni...

hehe..

nak p tapi jauhhhhhh..

mummy_ayu berkata...

kalu dekat harus join...nanti snap pic..share kat sini..

firahadifa berkata...

owh... johor baru ..... jauh nyer.. x per la.. nanti post gamba majlis yer..

Nurhayati berkata...

wah kalau yati katjohor mesti dapat join ;)

Yan berkata...

salam kak..
dah tukar no. ke??
ermm ahad kite jaga kedai..
esok lak balik kg..
tp incase tak jadik blk kg esok.. kite mai takpe ekk.. ape2hal kite btaula yer nanti

churalliya berkata...

alamak.. auntie x dpt dtg la mirul.. auntie doakan semoga mirul membesar jd anak yg soleh + bijak + encem gak..

hari tu ada invite join contest
http://churalliya.blogspot.com/2010/04/best-vacation-photo-contest-by-mekchu.html

nza berkata...

best tu....

ct rahani berkata...

salam kak.. sori sgt2 x pat nk join party mirul.. kebetulan sy balik kg.. sampai sini pun dh dkt2 maghrib.. btw thanks for invitation.. :p