N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Apr 2010

Thanks Lya !!!!


Salam Semua...

Actually kan ni story mory minggu lepas..
tak ingat hari apa..
tapi satu pagi tu la... aku terima satu call dari GDEX
eemmm mula2 tu aku suspen gak la..
sapa plak yg nak hantar gift ni..
seingat aku la.. memang ada beberapa lagi gift yg belum aku terima...
excited sgt kan.. makanya aku suruh dak despatch tu hantar kat offc aku..


hah.. ni bukti bungkusan GDEX yg aku terima...
tgk nama pengirim.. eh sapa plak ni..
tak kenal dan tak berapa cam..
blk ofc terus aku buka..
aahhhaaakksss..... dasar tak menyabar kan...
tgk2 waallllaaa... blues clues gitu...
korang nak tau apa dia..
ni ha..
*
*
*
*
*
hah ni la yg aku dpt...
frame gambo blues clues uuu.. i..like..
actually gift ni adalah dari lyafrina
ala penganjur contest I'm yours dulu tu..
aku tersenarai as pemenang saguhati kategori c
ala.. gambo my cik abg aku yg buat lawak masa wedding kitaorg tu la..
so ni la hadiah nya..
thanks lya.. skeee sgt dpt gift ni..
so cute n sweet..





Kerja dari Rumah klik sini

18 ulasan:

LYaFRINA berkata...

hehehehh... lega dah terima...
rina.. sory yer.. sbb dh tlewat htr tu.. sbb frame ni tmpah 2 batch..

**nama tu mybe asing sket.. sbb mintak tlg oya y poskan.. hehehehehe..

RuNNeR berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
miemiey berkata...

SALAM
LAMA DAH TAK DATANG SINI...
KAK...TAHNIAH ERK..MMG SUKA HATI KAN MENANG CONTEST
DAPAT HADIAH LAGI SUKAKAN...
CHANTEK PRIME TU
SIAP ADA TULISAN YG DI TEMPAH DGN TAJUK CONTEST....
PASNI LEH AR LETAK GAMBAR MIRUL....

maslinamansor berkata...

canti frame tue...
taniah :)

zAnNa@mAMaBaTriCE berkata...

sweet jer......frame tu...hand made lagi tu.....

sagu hati pun ok apa...hadiah dia cantik

atty's berkata...

yeah dpt diah ..leh ltk gambar mirul kt situ.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

CANTEK...

=)

Dee berkata...

tahniah..dpt hadiah..bestnya..

ct rahani berkata...

wah besh dpt gift.. plak tuh frame tu wrna feberet akak.. lagi la beshkan..

CuTeMiUt78 berkata...

~lyafrina~
ahaaakkss... smpi berkali2 check ya.. apapun thanks a lot ya... so nice gitu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
eemmm memang pun nak letak gambo mirul kat frame tu... cantik kan.. memang skeee bab dpt hadiah ni

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
heh..heh..heh.. cantik kan

CuTeMiUt78 berkata...

~zana mamabatrice~
eemmm a'ah kan.. berbaloi2 gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
memang pun kak.. comel n cute..

CuTeMiUt78 berkata...

~cik gadis~
memang canteeekkk...

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
sskkeeee gitu dpt hadiah

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
ahaaakksss... sesssuuaaaiiii gitu...

Qaira Tsamaratulqolbi berkata...

sukanya dapat hadiah.. hehehe