N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Apr 2010

Ber Wifi dari Booth

Salam Semua..

Ahhhaakkss... berwifi kat bwah bangunan ni..
kat sini kan wifi free..
aku hari ni kena jaga booth kat bawah..
disebabkan takde org nak jaga booth...
so ni blh beron9 gitu...


yeeehhaaa... transformer dtg.....
aahaaaakkssss....
sapa yg nak jd transformer ni....
*
*
*
*
hah.. ni la rupa org yg kena jd transformer hari ni...
aahaaaksss... di sebabkan jaga booth / kaunter kat bawah...
makanya kena la pakai baju transfomer tu...
okies nak layan customer jap...
nanti sambung lagi... :D





Kerja dari Rumah klik sini


4 ulasan:

honeylanz berkata...

lawa t-shirt ni... nak satu, yg bumblebee :D

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

nak jugak...hehehhe

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
aahaaakksss... kita pun dpt satu ni je... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
aahaaakksss.. nak apa tu.. ???