N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Apr 2010

Cup Prix Kluang , Johor

Salam Semua...

Ahaaaksss... bersiaran lagi...
eemmm ni la kan.. time ada mood dan ada benda yg nak story mory
rasa cam tak sabar2 nak publishkan kat blog blues clues ni..
tapi bila dah kering idea... makanya duk gitu je n3 yg ada...
okies kali ni nak story mory pasal hari minggu kami...
hari minggu kami kali ni amat la teruja gitu..
sebabnya...

hah.. kami bawa dak Mirul tgk CupPrix kat stadium Kluang Johor
yg berlangsung pada 17 & 18 hb April yg lepas ni..
(eemmm tu topi lama.. klu tak silap aku.. 3 thn yg lepas punya kot...)

ahaaakksss... dak Mirul yg hover excited gitu..
al maklum la.. ni first time bawa dia g tgk cup prix live punya...
sebelum2 ni.. ada je halangan nak bawa dia..
so ni la kesempatannya...
see kali ni tema baju kami belang2 ala2 kuda belang....
tak caya.. tgk je la.. bukan aku ngan dak Mirul je pakai belang2...

hah.. see ayah Mirul pun in belang2 gitu..
aha.. tu tgn dak Mirul wokey...
hari tu... aku ngan dak Mirul jd mem beso ngan tuan kecik duk belakang..
(mana taknya.. dak Mirul sekarang ni kemain lagi eksen tau.. takmo duk belakang.. nak duk depan je... tapi bila dah aku kat belakang.. dia sibuk la kejap2 nak kedepan la.. kebelakang la.. )

hah.. dah sampai dah...
tapi parking jauh la amat...
al maklum la ramai yg dtg...
kami g hari Ahad... Sabtu tak dan nak g.. sebab my cik abg keja...

muka dua org buah hati aku yg meminati sukan pemotoran ni...
sampai2 je.. race dah bermula..
kategori apa... aku pun lupa..
so kami cari port la..
supaya senang dak Mirul nampak ngan jelas dan nyata..


eemmm ni la video race yg sempat dirakamkan..
(tak sure la blh buka ke tak.. )
dlm kul 1 ptg.. race pun di berenti utk berehat seketika...
so sesi jalan2 jelajah booth2 yg ada kat situ....


aksi patung yg kat atas moto tu betul2 menarik perhatian Mirul..
smpi dia takmo bergerak tau...
dlm kul 2 lebih gitu...
acara dimulakan semula...
cocer memang panas terik yg amat...
dak Mirul asyik la.. minum je kejanya..
sib baik aku memang dah standby kan payung BESAR Punya...
so muat la kami 3 beranak berteduh dari kepanasan..
bila dah selesai semua acara..
dak Mirul dah sibuk nak blk gak..
rimas dah dia...

kali ni tak dpt topi , klu nak kena beli la gitu kan..
tapi my cik abg dah rembat sehelai baju t-shirt..
hah.. see ni la baju nya.. moto dot mania
ok gak la kan...
ada gak kenangan dari takde...
beli t-shirt tu dpt la.. sticker2 ni..
klu dulu kemain melambak sticker2 moto ni my cik abg bawa blk..
tapi kali ni.. hanya ni je yg dpt..
dah malas katanya...

kami dapat gak button ni..
aahhaakksss... see glamer gitu siap ada nama kami anak beranak..
korang nampak tak.. button apa tu..
" SAYA DAFTARKAN NAM SAYA....... UTK TUJUAN KEBAJIKAN.."
ahaakksss... tuk kebajikan ya.. tuan2.. puan2....
dari www.BeOurCeo.com
hah ni apa plak..
klu korang nak tau..
dak Mirul dpt gak souvenir
belon dari Racing Boy team dan juga gula2 dari Honda team..
tapi tu la rupa belonnya..
masuk keta je.. dia g baring kat belon tu..
dan tetiba.. ppooooppp...
belon tu meletup la...

hah ni la rupa dak Mirul yg dah kepanasan..
masuk je keta.. aku buka kan baju dia...
pasang air cond.. beri dia susu.. tak lama dia pun ZZZZZZZ...
(gambo sebelah tu.,. dia sibuk ngan batang belon yg dah pecah tu ha..)


so tu la story mory kami di hari minggu tu.. aktiviti bersantai jenjalan bersama dak Mirul...






Kerja dari Rumah klik sini



7 ulasan:

Dee berkata...

rajin eh gi lyn racing..kalo dee ngan panas n ramai org tu mmg malaslah..hehehe..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

sama la dengan cikmin suka tengok racing.....F1 sangat2 dia suka....

Nana berkata...

wah turun kluang ek hehe ada x jumpe abah damia?kekekeke

atty's berkata...

sama ngn abg fir ye..suka tgk racing tak kira moto atau kete

zAnNa@mAMaBaTriCE berkata...

haah kan....last week cup prix kat kluang...tp zana nak kl ler plak..join event GATSBY....hari ahad, kepenatan kat rumah .....tp petang gi tengok wayang...tak terpikir plak nak gi tengok cup prix nie..kalau tak, mana tahu boleh jumpa ngan dak mirul nie...

geram tul ngan diam
bulat sunggguh.....

chugie berkata...

rajin gak akak layan cuprix ek.

mirul mesti suke sangat ni, dpt tengok motor tu.. :D

Nor Azian berkata...

yanz penah g sekali dulu.. Panas, x tahan... Pastu x teringin dh nk g. HAHAHAHA Tp mmg syok ar duk layan bunyi2an meracing merempit tu..