N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Apr 2010

Mini Party Besday Mirul

Salam Semua...

Ahhaakkkss... menyepi lagi..
traffic pun semakin merundum nampaknya...
sorry la korang yg rajin menyinggah sini..
klu asyik tgk n3 yg sama je...
sejak keja baru ni... memang masa tuk berblog agak kuureeeennggg skit..
al maklum la.. keja baru.. tugas pun baru...
so kena la beri sepenuh perhatian gitu kan...
okies la.. ni nak story mory pasal mini party tuk besday Mirul
sebelum tu aku nak ucapkan ribuan terima kasih pada yg sudi wish
happy besday tuk dak Mirul tu...
thank you so much... kerana mengingati dan mengucapkan kesejahteraan
dan ucapan2 khas utk dia...
thn ni tak la meriah mana besday Mirul klu nak di bandingkan thn2 lepas..
agak semakin membesar... semakin kurang meriah kan..
memadangkan besday Mirul thn ni jatuh pada hari bekerja..
makanya.. kami hanya sempat belikan kek tuk dia..
kesian plak dia...
so blk keja tu... memang cadang nak belikan kek je la dulu..
skali kakak ipar aku mesej..
dia dah belikan kek tuk Mirul dah...
so takyah la nak mebazirkan..

hah.. ni kek yg kakak ipar aku belikan...
kek coklat ada patung sponge bob gitu..
aahhaakksss...
(org dah belikan... tak kan kita nak komplen kata tak cantik ; tak berapa sedap kan... kek ni memang rasanya biasa2 je la... tapi takpe.. nanti ibu belikan kek lain plak k.. )

cam biasa la... mesti ngan kakak sepupu dia..
ate dah diaorg berdua je kira dak tecit kat umah tu..
jdnya.. rapat lorr.....


hah.. tgk tak menyempat2 nak tiup lilin..
excited gitu...

ni la besday boy..
kejap je masa berlalu.. dah 3 thn usia mu...
rasa cam baru je bersalin kan dia...
so cute gambo ni.. skeee aku tgk gambo dia kali ni...
ni la budak yg tak sabo2 nak potong kek...
apapun mini party besday Mirul berjalan lancar dengan jayanya..
syukur alhamdulilah...
hadiah tuk Mirul..
memang kami dah rancang nak g beli
apa kan hadiahnya.. nantikan next n3 k...
(sebab hadiahnya belum g beli lagi... baru dlm perancangan.... insyallah.. dlm minggu ni baru nak g beli.. :D )





Kerja dari Rumah klik sini

10 ulasan:

mummy_ayu berkata...

tomei kek tu ada spongebob..suka..dah besar..seronokla dia celebrate bday dia...

Mak Su berkata...

a very happy birthday to mirul.. wah, ada spongebob gaks :D

honeylanz berkata...

happy birthday to mirul...

Ummi Eisya berkata...

dah 3 tahun ye..dah mcm besar je mirul ni..hihii..anyway,hepi besday mirul..mintak hadiah best2 tau

nza berkata...

hepi besdy mirul...rupanya besdy mirul sama dgn besdy angah la.....

J@J@ / Bini The Rock berkata...

sponge bob tu mcm kesian lak aku tgk muka dia....

takpelah! nnt mst ibu belikan Cheese kek SR punyo!

ct rahani berkata...

wah x sabo ye mirul nk tiup lilin.. dah besday boykan.. nti klu wt besday party beso2 jgn lupa jemput auntie tau.. hehe..

Nana berkata...

epy bezday mirul..wah bez nye ada orang sponser kek yea...
btol tu dah ada org bagi kan..sedap ke tak sedap ke kena sedapkan juga hehhe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

cedapnya kek tu...

epy befday mirul~~

makan sampai kenyang hehe

sweetfiza berkata...

hepi besday ...mcm malu2 plak nak potong kek tu ..he he .. : )