N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Apr 2010

Contest : Sleeping Cutie

Salam Semua...

Waadduuh... waaduh...
sib baik la.. aku check draft tadi..
blh plak.. aku terlupa nak publishkan pasal contest yg aku nak join ni...
actually draft ni aku dah buat.. minggu lepas.. punya lepas.. punya lepas..
berapa byk lepas daaaa...
so kali ni adalah n3 contest...
kali ni nak menjoin contest ni..
memandangkan tarikh tutup contest pun dah hampir la sgt...
makanya... dengan besar hati aku menjoin contest ni..
meh tgk segala syarat2 contest

hah tu dia segala syarat2 contest....
so tuk contest ni ku pertaruhkan gambo ni..
*
*
*
*

NAMA : MOHAMMAD AMIRUL HISHAM
TARIKH LAHR : 22 APRIL 2007 (22hb ni genap la Mirul 3 thn)
EMAIL : cutemiut78@yahoo.com

okies actually kan.. aku skeee tgk klu Mirul tido.. rasa cam tenang tgk muka dia waktu tido..
hilang segala penat..
hilang rasa marah..
hilang rasa bersalah..
pendek kata.. tenang je la...
selalunya kan... klu waktu tido..
aku akan pasang cd ngaji tuk Mirul..
Mirul memang skeee.. dgr cd tu..
Cd tu..aku beli khas tuk Mirul..
mempelajari doa2 harian...
aku beli dari AdikBijak..
memang bagus...setakat ni syukur alhamdulilah..
Mirul dah pandai ikut bacaan doa2 harian tu..
salah satu doa harian tu adalah "Doa Sebelum Tido"

Bismillahhiramannirahim...
"Bismikallah... hummma ammtu wah ah ya.."

Maksudnya : Dengan nama mu ya Allah.. aku mati dan aku hidup..

aku try cuba test utk menguploadkan cd nyanyian tu..
tapi tak berjaya..
memang best dengar cd ni.. mendayu2 je..
lagipun gambo2 yg di pamerkan
berupa gambo catoon org yg diaminasikan..
budak2 memang skeee....
Mirul klu dengar memang confirm akan dengar berulang2.. hingga la dia tertido..
cd tu.. bukan setakat doa tido je.. byk lagi doa2 harian lain..
yg memang sesuai tu kanak2 cam Mirul yg baru nak meningkat beso..

so tu je la.. harap pihak penganjur berpuas hati la hendaknya
dengan persembahan ni...











Kerja dari Rumah klik sini








6 ulasan:

Nana berkata...

mmg tenang je kan tgk anak2 ni tido
good luck

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

gud luck akak..

=)

Nad a.k.a MamaZakwan berkata...

salam
mamazakwan dtg terjah
thanks ek kak sbb sudi join contest ni
n gud lux! :)

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
a'ah kan... seronok tgk

CuTeMiUt78 berkata...

~cik gadis~
ahaaakkss....

CuTeMiUt78 berkata...

~nad mamazakwan~
thanks ya.. harap berpuas hati..