N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Apr 2010

Mari Belajar Melukis !!!

Salam Semua...

Kali nak story mory pasal dak Mirul..
eemm sapa lagi kan..dia la.. sumber inspirasi blog blues clues ni.
Kali ni meh tgk aksi dak Mirul melukis..

okies utk permulaan.. kena la ada kertas tuk melukis dan juga color pensil...

cam biasa la kan.. mesti ngan kakak sepupu dia..

hah.. tgk betapa tekunnya duk melukis...

pegang pensil pun... penuh ngan gaya dan cara..

oopssss... smpi tersalah pegang tu Mirul..
meh tgk apa yg dia lukis...
*
*
*
waaalllaaaa... pe ke benda yg di lukis tu Mirul..
macam2 gaya dan bentuk ibu tgk lukisan tu...
aaahhaaakksss.... kreatif la tu konon...

aaiiitttsss.. ni pe kes plak ni..
aahhaakkss... dia dah perasan ibu dia duk snap gambo dia melukis...
tu yg dia malu gitu...tutup2 mata lagi
hah.. tu la keja dia.. klu dpt pen ke pensil ke..
dlm pada dia duk conteng2 tu.. sambil mulut sibuk
kata.. ni A... B... C...
tak pun dia akan kata.. ni keta.. lori... bas.... bajak...
tapi tu la.. conteng2 je...
Mirul.. Mirul.. ada saja peel dia...





Kerja dari Rumah klik sini

11 ulasan:

Izan Ishak berkata...

sgt kreatif mirul...
kena simpan tu kak rina, artwork mirul collection!

mummy_ayu berkata...

wah..rajin mirul ye...jgn conteng dinding tau..rina..nie link tag nye...http://mummyayu.blogspot.com/2010/03/blog-post.html..sila jawab dengan dedikasi..ha ha ha..

CRAZYBEAUTIFUL88 berkata...

pandainya amirul lukis

Dee berkata...

nanti dia pandailah tu rina bila gi sekolah..mcm mimi dh pandai tulis nama sendiri..

[-suziey-] berkata...

waaa kretip ank muda ni melukis..betapa gigihnya smpai terlentang2 memerah idea..ekeke:p

maslinamansor berkata...

mirul menunjukkan kelebihakn melikis... mana tau kot2 jadi pelukis terkenal.. hehehehe

Mak Su berkata...

conteng conteng conteng.. penat.. hehehee :)

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

bagus tu...ekspresi diri di usia muda!

Mummy Dasy berkata...

Budak baru belajo :)

nza berkata...

klakar tgk time mirul tutup mata tu...xpelh mirul, yg penting dh pndai pegang pensel...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

asah bakat la tu..

hehehe