N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Apr 2010

Contest : GIVEAWAY FROM DAMIA

Salam Semua..


Aahaaakkss.. bersiaran dari Ofc...
cam biasa la kan.. lunch time..
so blh la... menghapdet blog..
klu berkesempatan blh gak jelajah blog member...
klu sempat la ya.. dah lama gak tak menjelajah blog member..
sorry ya korang.. keadaan tak mengizinkan...
klu berkesempatan.. insyallah aku jelajah...
jgn marah.. aaarr.....
so hari ni, check la kat draft...
tgk ada beberapa contest yg aku nak join tapi blum terpublish..
so kali ni adalah n3 contest ya..
kali ni aku nak menjoin contest ni..

hah.. contest dari blog nana dimana contest ni bersempena besday Damia pada 13 April ni.. (wah Damia 13 hb.. Mirul 22hb ni.. kira dlm satu bulan yg sama )

so dikesempatan ni.. nak wish

SELAMAT ULANG TAHUN TUK DAMIA..

SEMOGA MENJADI ANAK YG SOLEHAH

SEMOGA MENJADI ANAK YG BERJAYA DI DUNIA DAN DI AKHIRAT..INSYALLAH

so meh tgk segala syarat2 utk sertai contest ni..so senang & simple...memang puan penganjur nak buat syarat yg sesimple mungkin...


. Tarikh tutup giveway ni pada 25 April 2010

Syarat-syarat

1. Wajib jadi follower aku

2. Tepekkan banner Giveaway kat entry & disidebar blog korang & pastikan ianya di link back ke entry ni

3. Wat simple entry pasal giveaway ni tajuk dia GIVEAWAY FROM DAMIA


ITU SAJE SYARAT2 NYE!! Simple kan?

Cara-cara

1. Just tinggalkan link penyertaan korang & email address skali kat ENTRY ini

Hadiah belum difikirkan lagi tapi hadiahnye adalah sesuatu dari sesebuah negeri yang bakal kami lawati hujung bulan April nanti insyallah..klw xde aral melintang kami akan kesana…(tempatnye?biarlah rahsia..eheheh..)

Jgn la harap kan hadiah yang mahal2 ek, macam rumah banglow ke, washing machine ke, peti ais ke, kekekeke….adiah tu maybe murah aje, janji yang penting keikhlasan aku nak memberi tu kan?kan?

Seramai 3 pemenang akan dipilih, damia yang akan buat cabutan nama mereka2 yang bertuah.so apa tunggu lagi cepat2 la join!

kalau giveaway ni mendapat sambutan yang hangit, aku akan buat 1 lagi giveaway bulan 5 nanti sempena 1st anniversary blog aku, insyallah...

okies tu je la syarat2 dan cara2 utk sertai..
senang je kan.. tak perlu buat apa2.. just buat n3 berkenaan contest ni..
tak payah nak tepek gambo apa2...
memang simple sgt.. so ni la je penyertaan dari aku..
harap cik puan nana berpuas hati hendaknya..




Kerja dari Rumah klik sini

3 ulasan:

Nana berkata...

hehe sangat berpuas ati
susah payah tepek seme syarat2 hehe
tq...join ek
kita tunggu..
tengok sapa yg kena..

miemiey berkata...

wah selalu join contest yee....gud luck yeee....

yelah kalau bz mmg tak leh jelajah blog kekawan..masa yg ada sedikit terluang kl dapat udate blog pon dah kira ok kan....

Mak Su berkata...

good luck Rina :)