N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Jul 2011

Amboi Bergaya Sakan... SALAM RAMADHAN BUAT SEMUA..!!!

Salam Semua..

Selamat hari Jumaat....
arini buat keja luar ya..
tapi n3 ni tetap di publish
sebabnya auto publish...

Heh...heh..heh..heh..
hari ni dah 29hb...
kejap je dah nak akhir bulan kan...
dah nak masuk bulan baru kan..
dan dah nak puasa dah...
kejap je kan masa berlalu...

Okies hari ni nak story mory pasal dak Mirul ni...
bergaya ngan baju raya....
baju raya thn lepas yo...
ala yg bebenornya nak tgk muat lagi ke tak..
baju raya tu...
klu muat,... makanya baju raya thn ni.. ikut tu je la..
so opah.. apa lagi.. jahitkan baju Mirul ikut size tu ya..
cuma panjangkan skit je...
yg lain2 ok... ;D
mak aku yg tolong jahitkan baju dia..
nak harap aku.. alamat karang... mau baju senget benget kan..


okies.. posing2 dulu..

peace

amboi kemain encem berbaju melayu ya..
anak sapa la tu...

Okies la di kesempatan ini..
kami sekeluarga memohon maaf
andai ada terkasar bahasa..
tersilap kata..
andai ada yg terasa..
jangan di simpan di dalam hati..
Semoga ramadhan kali ini
akan membwa lebih berkat hendaknya..






8 ulasan:

zino berkata...

dah bergaya dengan baju raya ke tu hehe

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Selamat Berpuasa ekk Na..

Nida berkata...

nampak dah bujang sungguh... hehe

Yan berkata...

untungnye ade mak yg pandai jahit.. igt nak mtk tlg nenek jahitkan baju dhwa.. tp nenek yan reti jahit baju kurung je... baju melayu tak penah..

nak cari baju siap, nampak semua besar2, maklumla anak kite cenonet je

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
aahhaakksss... lebih kurang gitu kot... yg bebenornya menry baju thn lepas.. nk tgk ok lagi ke tak...

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
selamat berpuasa tuk ko gk ja..

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
aah kan... dah beso dah..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
eemmm kira beruntung gak la... heh..heh..heh... takpe la.. biar beso sikit.. puas pakai..