N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Jul 2011

Sapa Nak Voucher KFC !!!!!

Salam Semua

N3 kali ni nak bagi korang something...
kepada sesapa yg berminat nak voucher 10% KFC ni..
angkat mouse... ;D



Okies kepada sesapa yg nak...
blh klik kat gambo ni...
print kan...
dan g ler ke KFC tu...
senang je kan....
klu malas nak print...
email aku kat cutemiut78@yahoo.com
emailkan nama ; alamat ; no contact..
aku tlg delivery kan kat korang2 yg berminat...
tiada paksaan....

Promosi Voucher 10% ni khas tuk online sahaja..
valid dated dia hingga akhir bulan ni.. 31 July 2011
eemmm aku dh tukar dah..
rega asal mini bucket ni dlm RM 34.85 kot.. lupa plak
so after les 10% dlm RM 31 lebih gak la...
sorry aaarr... bab mengira2 ni aku malas skit..
pastu menunya.. 5 ketul ayam.. blh campur2
nak spicy ke.. original ke... ikut ske korang..
dpt 2 coleslow pun blh tukar ke mush potato klu nak..
dapat wedges yg beso gabak...(tgk tmpt KFC gak la)
dpat free air soya tu..
oh lupa plak.. dpt cover laptop / notebook transformer tu..
eemm aku dpt gak.. tapi takde laptop kan..
makanya adik aku la yg dpt..
so pada yg berminat blh la print terus atau email kat aku
cam aku war2 kat atas tadi tu ya...

***emmm kata sharing kan..**






15 ulasan:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

wa...nak..nak print....terima kasih :) :)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku dah print...
tapi itam putih. Boleh ke hah??

Mama AA's berkata...

ooo print je ke? betul ke ni? kang malu2 meaw lak nak p kaunter KFC hehehe

zino berkata...

ok gak tu..

Nida berkata...

wah ni kena bagitahu family kat Masai.... thank ye Rina sebab sharing...

p/s; haahlah, hitam putih boleh ke?

Cik Wanie Ghani berkata...

wah mcm best saja,
hihihihi...

nyum nyum

eB ezrin berkata...

wahhhh... nak nak nak
emel: mamaaerish2@gmail.com
tq ;p

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar berduri~
print.. jgn tak print

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
eemmm blh kot... aku pun tak pasti... sebab aku print kaler aritu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama AA's~
yup betul... kita dah tukar dah... ok je.. takde masalah

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
ok.. apa plak tak ok nya

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
bagitau... valid dated smpi 31 July tau... eemmm blh kot print itam putih..

CuTeMiUt78 berkata...

~cik wanie~
memang best gak la... sebab dpt 10% diskaun gitu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~eb ezrin~
oh.. dah dpt emailnya.. nanti kita pos kan k

J@J@ / Bini The Rock berkata...

beb!
aku dah print itam putih..besar saiz A4 lagi kauu..tup! tup! bila aku tanya kat kaunter (KFC-Summit) diorang x tau menau pun pasal discount 10% tu ha!

Sbb dah malu..kuar je la duit RM33 campur tax = RM35...

chissss!!!