N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Jul 2011

Kami Penyokong Malaysia..!!!

Salam Semua

Semangat Malaysia gitu kan...
heh..heh..heh..heh...
dah nama pun anak2 Malaysia...
mesti la bangga ngan Malaysia kan...
meh tgk gelagat 2 beranak ni yg bergaya ngan baju Malaysia tu..
*
*
*
*
*
heh..heh...heh...heh..
kami la penyokong Malaysia tu...
baju kuning... bukan erti kami ni join BERSIH tu ya.. :D
ooppsss malu plak si dak Mirul tu..

ok bagusnya posing...
peace... not war... aaahhaakksss..

okies.. cukup sudah berposing erk...
jom ngeteh plak... ;D

Masa kejadian ni.. tak ingat bila..
sebab gambo ni dah lama upload kan draft..
klu tak silap aku.. gambo ni masa kami g ngeteh
makan roti canai.. :D
kebetulan masa tu.. dua beranak ni pakai baju sama..
tu yg ambik kesempatan mengabadikan kenangan tu..






5 ulasan:

zh-ena berkata...

malaysia Boleh...chewahhhhh

Cik Wanie Ghani berkata...

sakan depa na,
nasib baik wanie nie x brapa minat bola,
kalau tidakkk,
hihihihihi

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
aaahhaakkkss... boleh..la boleh..

CuTeMiUt78 berkata...

~cik wanie~
aaahhaakkss.. peminat setia hanya bapak dia.. anak tak berapa.. posing je lebih

NzA berkata...

wah..bagus3X...