N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Jul 2011

Yuumyyy...Sedapnya... !!!

Salam Semua

Wah sempat lagi bersiaran ya..
eemmm hari ni.. bukan setakat bersiaran..
sempat bw lagi tau..
al maklum la.. keja tgh tak byk..
lagipun hari ni system tgh di upgrade kan...
so tk blh nak check system..
bos plak takde.. kursus lagi..
aaaiiiihhh sibuk memanjang je my bos ni tau..
al maklum la.... tgh nak migrate system dari lama ke baru..
so byk benda la nak kena di pelajari..
eemmm takpe bos...
nanti abis kursus... jgn lupa ajar plak kat anak buah ni..
klu tak.. karang mau terkakang2 bos buat sendri...
hik..hikk...hik..hik..
sepatutnya kan.. kami ni anak buah yg
kena g kurus system tu..
tapi my bos ni baik kan...
so dia je la yg g... kami anak buah.. duk memerap je la kat ofc
tuk seminggu ni... yyyyyeeeaaaa...!!!

Tadi masa duk baca2 email..
terpandang la satu email..
yg membuatkan aku terliur seketika..
wah enaknya.. klu la dapat...
*
*
*
*
*







best kan....
bukan setakat dlm je blh makan..
luarannya pun blh di makan tau...
eemmm ada sesapa yg nak bagi aku coklat camni tak..... ;D



p/s: addduuuhhh.. mata mengantuk la weiii.. lmbt plak nak blk ni








5 ulasan:

mekchu berkata...

yg puasa ni lagik terliur taw... sedap nye kalo dapat ngap ni...

kakyong berkata...

coklat tu... sngt mengancam.. bekas pun boleh makan... nyum nyum,,

CuTeMiUt78 berkata...

~mekchu~
yup betul tu.. kita pun pose gak... tu yg terliur tgk

CuTeMiUt78 berkata...

~kak yong~
betul tu.. yummy2...

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
sorry ya.. terpadam plak komen ko dik.. memang klu dpt.. memang sayang nak makan