N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Jul 2011

Candle Light Dinner

Salam Semua..

Heh..heh..heh...
citer yg dah basi bebenornya..
sepatutnya story mory ni aku citer masa mlm anniversary kami yg lepas..
tapi baru ni teringat nak hapdet citernya..
padahal baru je uploadkan gambo2 tu...
aaahhhaakksss.....
tak kisah la kan...

Okies mlm anniversary kami tu..
takde la kata special mana pun..
just saja g makan2...
nak kata candle light tu.. takde la candlenya pun..
cuma kat situ biasa la... ala2 cam tmpt romantik la konon2... ;D
tmpt yg kami g dinner tu.. kat sini


heh...heh..heh..
ni kira tmpt yg agak special la bagi kami..
makanannya.. blh thn sedap gak..
rega pun biasa2 je.. tak la mahal sgt pun...
kira sesuai la ngan citarasa kami..
okies menu kami mlm tu..

aku nasi goren ikan masin + cili padi kaw2 punya pedas..
utk Mirul ngan ayahnya
nasi putih..

ni plak.. sotong goreng tepung..
yg memang cruncy sgt2...
yummy2... sedap

telur dadar tuk dak bulat ngan ayah nya...

tomyam kong....power giler dia punya tomyam..
emmm kat gambo dah cam kuah kari la plak..

ni plak burung puyuh goreng kunyit..
2 ekor.. Mirul ngan ayah je yg ngadap..
ibu dpt seketul je... jadi la kan..
dpt gak rasa... memang sodap..

air utk 3 beranak..
apple juice...
bbbuurrrppppp alhamdulilah...

Menu kat Fatin ni..
selain menu yg kami order..
ada gak.. menu2 utk ikan..
ada ikan siakap 3 rasa.. ikan siakap kukus... ikan siakap halia.. ikan siakap masak stim..
ala kira semua yg ala2 Thai la...
karang panjang plak n3 aku ni ngan setiap masakan2 tu... :D
apapun tmpt ni blh dikategorikan mavelous gak la...





5 ulasan:

Cik Wanie Ghani berkata...

wah wah wah,
candle light dinner gitue,
romatika okeh:)

CuTeMiUt78 berkata...

~cik wanie~
heh..heh..heh.. skali2 gitukan

atty's berkata...

Sedap2 semua menunya ..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
aaahhaakkss.. memang sodap gitu

NzA berkata...

wow...romantik gitu...moga bahagia selamanya...