N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Jul 2011

Assalammualaikum........... KUM..KUM..KUM!!!!

Salam Semua

Wah.. baca tajuk...macam citer siri hantu KUM..KUM..KUM... la plak..
eh..eh.. ni bukan citer bersiri tu tau..
tapi kan.. memang betul2 ada dtg umah aku mlm tadi..
bukan sorang tau.,. tapi dua org skali dtg...
bagi salam...ASSALAMMUALAIKUM....KUM..KUM..KUM.. ;D
tak caya.. meh tgk
*
*
*
*
*
*
*
*
*

hah ni la dua org tu...
aahhaaakksss...
apa kes jd cam ni plak ni...
heh..heh...heh.. dah mcam hantu bungkus tu hah...
cer teka sapa org berdua ni...??
eemmm sapa lagi klu bukan dak berdua yg kat umah aku tu la...
si Mirul ngan kakak sepupunya..
ish..ish.. budak2 ni ada je idea dia tau..
pastu bila camtu.. duk la berlari kejaran2...
kedepan kebelakang..
takut2 adiknya... tapi dak tecit tu.. tak takut pun..
lagi dia ketawa melekek2 ada la... :D

Emmm bila tgk budak2 ni buat camni..
teringat masa zaman aku tecit2 dulu..
eemmm masa tu aku pernah duk kg atok aku jap..
g ngaji kena sakat ngan budak2 laki2...
buat gaya cam tu la...
kami yg dak perempuan ni.. bertempiaran lari ketakutan...
sambil jerit2... "TOLONG...!! TOLONG..!! ADA HANTU KUM..KUM..KUM.."
heh..heh..heh..heh... tu zaman aku tecit2 la...
tu yg jd tajuknya... ASSALAMMUALAIKUM.. KUM..!! KUM..!! KUM..!!!
aahaaakksss... layanzzzzzzzz...




8 ulasan:

mama tims berkata...

ha'ah..btul la..bila tgk gamba tu tetiba tingat masa kecik2 dulu suka buat camtu..

zaidah berkata...

suka buat macam tu takutkan adik2 masa kecik2 dolu....hehehhe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

kiut..dulu kecik2 masa umo 4-5 tahun ikot mak semayang kat umah pakai macam tu la..hihihihi

zh-ena berkata...

ha'ah la kak time ena kecik dulu pun mcm tu jugak..bdk2 laki pakai macam tu duk atas pokok bila kami yg perempuan nie blk ngaji bdkntu lompat la dpn kami hah amik ko lari la lintang pukang kami semua

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tims~
eemmm tu la kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~zaidah~
heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar berduri~
la ya ke... heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
hik..hik..hik.. tu la kan.. masa tu kemain kecut bila nampak.. budak2 sekarang tak takut pun