N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Jul 2011

Sapa Nak Voucher Mcd Plak..!!!

Salam Semua

Jumaat dah...
eemmm hari ni nak kongsi ngan korang
lagi satu voucher..
tapi kali ni voucher Mcd...
pada penggemar McD..
sapa nak kupon ni...
just klik kat gambo tu..
n printkan...
tapi tarikh penebusan kupon tu...
dari 11 Julai 2011 hingga 13 Julai 2011 je tau..
(aku pun belum print n tebus..)
aku dpt kupon ni dari email..
so not sure lagi... either diaorg blh received ke tak..
harap2 blh received kan..


k takpe..
pada sesapa yg nak..
blh print je dari gambo ni..
g mcd berdekatan.. n tebus kupon ni k... :D



2 ulasan:

atty's berkata...

lama dah x mkn mcd

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
hik..hik.. apa lagi jom makan