N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Jul 2011

Wah..!! Kemain Bergaya Dengan Kasut Mu..!!!

Salam Semua

Selamat pagi Senin...
minggu ni bersiaran dari ofc satu lagi...
wah.. cam byk sgt la ofcnya tu ya...
eemmmm time kat ofc je la...
blh nak bersiaran bagai...
maklum la... mana kat umah mana ada lappy nak beron9 kan..
al maklum la.. saya ni pacar yg hina....
tiada berkemampuan lagi nak beli lappy baru...
eemmmm tunggu dpt duit bonus + komisen lebih skit kot..
baru blh nak beli lappy....
tgk la nanti camne.... ;D

Walaupun camtu...
sekarang ni semakin bersemangat nak hapdet..
sebabnya... byk gak draft2 yg belum di publishkan...
sempat upload gambo.. tapi nan adonya story mory..
eemmm tu yg semangat gitu...
walaupun gambo2 tu.. masa kejadiannya dah basi okey...
ada gak gambo2 tu di ambil masa thn lepas tak silap aku..
tapi tak terpublish la plak... ada yg aku dah lupa pun bila masa kejadian...
aahhhhh... ada aku kisah...
janji bila terhapdet je kat sini..
tu dah kira termasuk dlm n3 baru gitu...
aaahhhaaakkksss... :D

Okies memandangkan mood aku haru ni
amat2 la ok....tu yg bersungguh nak menghapdet...
keja pun tak berapa byk hari ni...
bos kat ofc ni.. g kursus plak tu..
makanya... apa lagi... sakan la budak2 kat ofc ni..
termasuk la aku.. hah..hah..hah..hah..
gelak beso wokey...
ooppsss... korang2 jgn citer kat bos kami tau...
staff2 dia berlenggang kangkung gitu..
eh..eh... bukan selalu pun tau..
saja je ni.. release tension...
keja tetap keja... :D

Okies kali ni nak story mory pasal dak Mirul..
lama kan tak story mory pasal dia...
sekarang ni.. dah semakin membesar dah...
dah semakin bijak...
dah semakin faham setiap satu situasi...
klu bab baca buku tu...
smpi naik lunyai buku tu...
skeee baca buku cerita...
terutama bila buku2 tu berkaitan dgn binatang2...
wah.. di suruhnya kita baca berulang kali tau...
majalah upin ipin tu..
smpi dah naik hafal dah setiap dialog2 kat dlm tu...
syukur la ngan perkembangan dia....

La ni.. meh tgk gambo dia bergaya sakan ngan kasut ayah dia...

oh..oh.. ini budak..
bila bab bergaya serah kat dia..
kemain lagi...ya...
perasan cam cantik sgt la tu...
beso gabak gitu kan...
eemmm tu la gelagat dia sekarang ni...
macam2 karenah...




7 ulasan:

Mama AA's berkata...

gelagat diela penyeri idup kan kak? hehe

Mak Su berkata...

insyallah, ada lah rezeki nanti tu

tak mo masuk majalah ke amirul?

Cik Wanie Ghani berkata...

sgt2 cute apa dia pakai kasut mcm tue,
jgn jatuh sudah,
hihihihi:)

Mr Lonely berkata...

nice blog... have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

CuTeMiUt78 berkata...

~mama AA's~
yup betul tu...

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
hik..hik..hik.. majalah apa tu maksu..
ok ke klu mirul masuk majalah

CuTeMiUt78 berkata...

~cik wanie~
hik..hik..hik.. betul..betul.. jgn smpi jatuh tersungkur dah la ya