N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Jul 2011

M'sia Vs S'pore : Semoga Berjaya Harimau Malaya

Salam Semuaa..


Selamat hari Khamis..
wala wei... baru Khamis rupanya...
aku ingatkan dah Jumaat..
sebab pagi tadi g keja..
jln lengang giler....
tak tau sebab apa..
mati2 aku ingat hari ni Jumaat dah...
smpi ofc... on pc... tgk date eh..eh... Khamis rupanya..
tapi napa jln lengang erk...
confuse jap...
agaknya hari ni ramai yg g tgk perlawanan bola
Malaysia lwn Singapore...
tu yg jln lengang kot....

Ya.... hari ni ada perlawanan bola kat Bukit Jalil..
Malaysia lwn Singapore...
agak2 korang.. sapa menang??
sebagai rakyat Malaysia... mesti la sokong Harimau Malaya....
dengan harapan... Malaysia menang 5 berbalas 1 tuk Singapore..
perggghh.... harapan 5 tu kan... :D
ok la tu kan... balas blk..
hari tu... Malaysia kalah 2 mata ngan Singapore kan..
so harap2 hari ni.. tertebus la kekalahan tu...
walaupun aku ni bukan la kategori fanatik bola..
tapi klu dah seisi umah tgk bola..
aku pun jd sama terikut tgk gak...
nak..nak.. Malaysia yg main kan...
kena la bagi sokongan padu gitu... ;D


Kepada pemain2 harimau malaya..
terus kan perjuangan tu...
main bersungguh2.... kuatkan semangat... kental kan tekad..
Malaysia boleh..!!!!
heh..heh... ada ke pemain2 malaysia baca blog akuu ni.. ;D
eemmm takpe.. apapun Go..Malaysia....!!!!

p/s: heh..heh..heh... nanti ptg nak tgk bola ni..dpt tgk kat tv pun jd la...
ceh.. aku plak yg bersemangat waja gitu...




8 ulasan:

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ berkata...

Rina :

Jgn risau, i baca blog u...hehehe...

**All de best for Harimau Malaya..Aummmmm!!! :D

mekchu berkata...

ermmm... bukan rezeki kita malam ni...

Cik Wanie Ghani berkata...

wanie nie x minat sgt bola,
tue yg x brapa nak tau sgt,
hihihihihi...

tapi rasanya smlm diorg seri kan,
ke wanie salah,
hihiihihi

Nida berkata...

takde rezeki.. ada ler hikmahnya sebab kalah...

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
heh..heh..heh.. thanks a lot sebab baca ya..
yup..

CuTeMiUt78 berkata...

~mekchu~
betul tu.. mekchu

CuTeMiUt78 berkata...

~cik wanie~
ya betul tu....
akak pun tak berapa minat bola.. tapi bila tgk.. jd semangat plak

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
yup betul tu.. ada hikmah di sebaliknya...