N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Ogo 2008

Salam semua..


Emmm sempena nak merdeka dan puasa ni.. sya mumy Amirul Hisham ingin mengucapkan selamat bercuti minggu dan selamat menyambut hari kebangsaan negara kita yang ke 51 thn.
Serta selamat menyambut ramadhan dan selamat berpuasa kepada semua umat Islam. Pohon ampun dan maaf seandainya ada terkasar bahasa....atau pe yang terkurang bahasa..harap dimaafkan... chehh...cam nak raya plak.. belum posa lagi...heh..heh.. takpe ler.. kira ok ler tu kan.. so jumpa lagi pada hari Selasa nanti.. disebabkan bermula esok hingga Isnin sya akan bercuti.. salam semua..

5 ulasan:

shimahz berkata...

selamat x 3 gak kat mummy amirul.. moga kita sume mendapat berkat :)

Yatie berkata...

salam Ramadhan gak utk mummy Amirul.. selamat bercuti .. thanks ye sudi nak ziarah blog ... dah link ur blog to mine's ..

p/s: kita sebaya tau:)

cutemiut78 berkata...

~shimahz~ insyallah..

~yatie~ salam ramadhan gak... oh kita sebaya ke... pe pun thank k.

Mamamanja berkata...

wahhh... sama lak kita bisnes dodol. tapi MM dodol sendiri bikin hehehe. buh lam sarung mengkuang gitu...

cutemiut78 berkata...

~mm~ k ler tu.. mm buat yg mengkuang...kita buat yg dlm plastik.. skrang ni kan semua nk mudah dan cepat..