N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Ogo 2008

Geram...

Salam Semua..

Emmm...tengah bengang ni...
Templat blog aku dah bertukar pada templat klasik ler plak.. bengang sungguh ni.. Nak tak nak terpaksa buat yang lain..sakit hati betul...geram.. dah satu keja plak nak ubah suai lagi.. ishh.. jadi ni la hasilnya..kira boleh ler..


3 ulasan:

shafa berkata...

laa...nape jd camnih...??
tp tgk kt layout blh tak add blk yg archive2 pnyr...
camner blh jd camnih..??

cutemiut78 berkata...

emm..tu ler..ntah mana peginya, nak blk kan semula pd asal dah tak blh.. trus hilang..tp klu nak baca yg dulu2 punya citer kena le buka kat blog satu lagi, yg cutemiut78.blogspot punya..nk buat camne..

Ena berkata...

geram jgn engkau geram..geram2 hehehe