N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Ogo 2008

Amirul Hisham 1thn 4 Bulan...

Salam semua...

Hari ni genaplah budak bulat Amirul Hisham 1thn 4 bulan..
Macam2 gelagat yang menghiburkan hati..puas bila tgk dia membesar depan mata. Semakin membesar, semakin pandai dan bijak dia. Untuk anak ibu ni, ibu doakan semoga menjadi anak yg soleh..anak yang baik, anak yg boleh membanggakan ibu dan ayah satu hari nanti..harap2 begitu la.. Insyallah.
Ni nak citer gelagat mirul ngan beskal kakak sepupunya plak.. yg bebenornya gambar ni diambil minggu lepas..tapi baru ni berkesempatan nak citer..ni kira sambungan citer dari semalam tentang mainannya mitul.. tengok je ler gelagat dia...naik beskal beso..cam pandai je.. itupun kena pegang...klu tak kedebom..jatuh kebawah..tak pasal2 je.. tapi tu yg dia suka..


'heh..heh..heh..ibu...tgk mirul dah pandai naik beskal kakak..' (kakak tu, anak sedara abg aku) suka betul dia naik beskal tu..dah cam budak beso je gayanya..

wwweeeennnnngg...wwwweennngg...siap bunyi tu..kononya gaya naik moto ler.. siap pulas2 handle beskal tu..eksen sungguh anak ibu ini...
tulah..segala gelagat nya...bijak2.. Terhibur bila tgk segala gelagat dia..












4 ulasan:

Mamamanja berkata...

samalah cam qina.. x madan ngan kecik nak beskal besor aje. beskal dia jerk dah masuk 3 huhuhuhu

cutemiut78 berkata...

~mamamanja~ emmm..tu ler. Suka plak tu dia naik beskal beso tu.. beskal mirul pun dah 3 kat umah tu..

PuteriSatu berkata...

cam budak umur 3 tahun kan...

cutemiut78 berkata...

~putri1~ ha`ah kan..tapi memang pun klu baju dia..kena cari yg utk 3 thn punya baru blh pakai. klu yg utk 2 thn punya alamat nya skali je pakai..pastu dah tak muat..