N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Ogo 2008

Citer Sabtu Part 3...

Salam Semua,
Ni sambungan citer Sabtu... heh..panjang plak story mory hari sabtu tu erk.. jgn bosan membaca tau...
Kali ni nak tgk gambar si budak bulat tu pakai seluar jeans.. opahnya belikan kat tesco hari tu..emmm bila pakai je..kemain lagi eksennya tak mau bukak itu seluar.. suka yg amat... klu blh siap nak bawa tido lagi.. tgk je ler gelagat dia...

Ni ler seluar yg sempat aku snapkan..
hah..tu dia... rega pun blm tanggal lagi tu...tak ler mahal mana..blh ler..

emmm..ni lagi satu kegemaran dia klu balik umah opah dia..buka peti sejuk tu keluarkan segala isi perut..buat menyepah dapur...nak sleep dah...tapi tak mau buka seluar tu..

tu ler...segala gelagat dia memperagakan seluar baru... siap ngan botol susu nya lagi.. tu memang taknak lepas...sebab mata dah ngantuk.. so nak golek2...



2 ulasan:

Ninie berkata...

hi mmg cute la...rasa nak gusti je ngan amirul ni...hihih

cutemiut78 berkata...

~ninie~ thanks ler sudi jengok sini.. jom gusti..