N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Ogo 2008

30thn....

Salam semua..

Hari ni sungguh bermakna...hari ni makanya genaplah usia ibu Amirul ni 30thn..
heh..heh..dah tua rupanya erk..dah masuk kealam 30an la plak..
emmmm....thn ni dpt besday prezent dari cik abg tersayang...
tapi tak sempat nak snapkan benda tu.. nanti ler..klu senang2 tempekkan kat sini erk..
memang surprise... semalam balik keja..cik abg balik lambat.. aku sendiri tak ingat yg bebenornya besday aku ari ni.. mlm tadi... pas sibudak bulat tu tido...cik abg ni bermanja2 ler ngan isteri dia ni... tepat kul 12, dia suruh ambilkan rokok kat baju sweater yg dipakai masa balik keja tadi.. aku ngan kemalasannya..konon2 g ler ambil...dlm hati ni ckp gak...rokok pun nak suruh aku ambilkan...pemalas betul ler..dlm hati ler.. tup..tup..masa aku seluk poket tu...terjatuh ler satu kotak... terperanjat gak..ish..kotak benda ni..siap bereben lagi..tuk sapa plak ni... aku tak puas hati...aku terus ambil kotak tu...trus aku tanya kat cik abg aku tu..melulu je tanpa usul perksa. Cik abg aku senyum je..bila aku tanya dia soklan bertubi2... pebenda kat dalam kotak tu..utk sapa.. buat apa.. macam2 lagi ler..bengang je bila aku tgk dia tersengih2.. terus dia tarik aku duk sebelah dia..wish besday kat aku.. siap cium pipi..cium dahi.. cium... ehhh... cium tu je erk.. Terperanjat badak aku dibuatnya...eh..besday aku rupanya..mula ler aku malu sendiri. Lawak plak bila ingatkan kejadian malam tadi. Pe pun... thanks abg... sayang gak abg kat isteri abg ni erk.. semoga berkekalan hingga akhir hayat..

p/s: smpi la ni aku masih lagi dok tersenyum smpi ke telinga..


5 ulasan:

cendawanintim berkata...

Eppie besday, moga panjang umo dan dimurahkan rezeki..amin..

cutemiut78 berkata...

~cendawanintim~ thanks..inysallah mudah2an..

RaFFLeSiA MeRaH berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
RaFFLeSiA MeRaH berkata...

ape adiah ko dpt ha? awat x tayang kat sini...huhuhu...nak gak nengok.....

cutemiut78 berkata...

~rm~ nanti ler...tak sempat nak snap kan..sok2 klu smpat aku tunjuk erk..