N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Ogo 2008

Citer Sabtu part 1..

Salam Semua..
Yg bebenornya ni citer dari sambungan aku g peksa Sabtu lepas.. td tak sempat nak citer detail.. so ni blh ler citer heh..heh..heh..jgn boring plak nak baca ya..
Hari Jumaat, aku bertolak dari BP ke Johor ngan member aku pukul 9 malam. Hanya aku ngan anak aku je..cik abg aku..tak blh hantar sebab Sabtu dia keja. So balik ler kami dua beranak dgn member aku yg kebetulan pun kena g peksa gak.. Smpi JB lebih kurang kul 11 malam. Biasa ler org pompuan bawa ketakan. Nasib baik anak aku tak merengek2 sebab ayah dia tak ikut. Klu tak haru gak ler..
Sabtu, pagi2 lagi aku kena keluar..coz taknak anak nangis bila tgk aku nak g peksa nanti. Aku kena g sebelum dia bgn.. klu tak payah aku nnti. Ptg baru ler aku jumpa dia. Sib baik dia tak banyak hal. Mak aku kata..dia baik je..tak nangis pun. Ada yg melayan dia..suka je ler dia..Malam tu...p Tesco kat kawasan umah mak aku tu.. uiiisshhh...suka je ler budak bulat tu duk dlm troli. Gambar dia tak sempat nak upload sebab guna hp adik aku. Kat Tesco, tu kira ok ler..walaupun baru pun baru buka. Sempat lagi mak aku belikan cucu dia seluar jeans ngan baju tido. Untung budak bulat tu.. balik..takde buat pe.. Ayahnya mirul tak blh nak balik malam tu sabtu tu.. so dia akan balik jumpa we all hari Ahad pagi. Kira ok ler tu..So aktiviti mlm tu...bergolek2 ngan dak bulat tu.. tau pe yg dia buat..habis bersepah rumah opah (mak aku) dia. Dia cabut segala bunga kat umah mak aku tu.. tgk je gelagat dia... berkenan sungguh dia nak memetik bunga kat meja tu..
nampak tak bunga kecik2 warna kuning tu...hah bunga tu ler yg dia nak sangat ambil

siap panjat kusi..nak cabut bunga kat atas meja tu.. tak puas hati tarik kat bawah tak dapat..




ish....masih tak puas hati..selagi tak dapat..selagi tu ler dia nakk..


bukan dia kira nak jatuh ke pe ke.. yg penting nak gak petik bunga tu.. klu tgk kat bawah meja tu.. bersepah2 ngan bunga kecik yg dia petik tu.. bunga tu plak ringan cam gabus putih tu..so bila kena tiup angin berterbangan ler..tu yang dia suka tu..


Hah..tu ler dia gelagat amirul Hisham... smpikan dah tak terkata apa dengan keletah nya tu.... Itu ler keja dia klu blk ke rumah opahnya kat JB.. sakan dia mengemas umah opahnya tu..


2 ulasan:

IdaShah berkata...

dah pandai petik bunga ekk
nak bg kat awek ke tu

rina ada 2 blog yer

cutemiut78 berkata...

~ida~ emmm..bukan nak bagi kat awek.. sj suka buat sepah..
ha'ah.. yg satu lagi tu dah jd klasik tu yg jadi 2 tu.. latest yg cute-miut78 punya.