N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Ogo 2008

Mainannya Mirul..

Salam Semua...

Emmm....nak lupakan kejadian pagi tadi.. malas dah nak digodek2 pebenda yang dah tergodek pagi tadi. Ni kira dah ok ler ni..

Kali ni yang bebenornya nak citer pasal dak bulat Amirul tu. Alhamdulilah dia dah sihat sekarang ni..dah nak main je. Citer pasal permainan dia..emmm..sekarang ni permainan dia.. bertambah2...berbakul2...berderet2... tengok je ler mainan amirul ni..



ni beskal dan keta2 saya...emmm..ni le mainan yang selalu dia main rempit2..brrooommm..bbrrooommm.
cam pandai je nak mengayuh...paling2 tolak ngan kaki je..

poonnn...ppooonn.. ni ler keta hadiah besday ari tu. Yg belah kiri tu mak sedara dia beri, yg belah kanan tu officemate aku beri..yg beskal tu kakak sepupunya dia punya..so turun pada dia plak..

tgk saya kayuh beskal.. yaya oo je nak kayuh beskal, bukan pandai pun nak kayuh..paling2 pun ibu gak yang tolak..heh.heh.
Itu lah gelagat amirul.. cute kan...



4 ulasan:

Kak Lady berkata...

Mirul dah baik ke? Kalau dah..alhamdulillah...

Kenapa dengan blog cutemiut...kalau dah tertukar pada klasik tak boleh revert ke semula?

Sayang kan entry2 lama tu....

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

uishhh...dah sampai 3 basikal ye mirul....x tau mane satu nak main dah ha....huhuhu....

cutemiut78 berkata...

~kak Lady~ mirul alhamdulilah dah baik...tu ler tak tau camne nak tukarkan blk pada asal.memang sayang betul.. nak buat camne, mls dah nak godek2 lagi..

cutemiut78 berkata...

~rm~ emm..memang pun..klu blh 3..3 dia nak main.. tamak betul.heh..heh..