N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Ogo 2008

Hadiah Besday...

Salam semua..
Ni nak tunjuk gambo hadiah yg cik abg aku beri.. sempena besday aku semalam..suka sgt dpt hadiah ni tau..bukan slalu nak dpat hadiah dari org tersayang... masa ni ler... pe pun thanks abg..beri ayang hadiah ni. Walaupun tak ler mahal mana reganya..tapi so nice. Ayang hargai segala pemberian abg tu.. yg penting I Love U so much... Cik abg aku ni tau benar taste aku.. favorite color aku.. pandai plak tu pilih color ni utk isteri tersayang dia.. see nice tak..

10 ulasan:

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

waaaa....cantik....

cutemiut78 berkata...

heh..heh..mekacih..

shafa berkata...

Cantik2, xda peraduan teka harga ke?

cutemiut78 berkata...

keh...keh..nak teka rega ke?? teka ler berapa..

kakLuna berkata...

tu tanda sayang tak berbelah bahagi....semoga terus kekal bahagia :)

zino berkata...

salam kenal..

wah lepas ni kembang je lah tangan bila berjalan hehe

salam ramadhan..

cutemiut78 berkata...

~kakluna~ Terima kasih sudi jengok sini.. insyallah kak.

~zino~ terima kasih sudi jengok sini. Emmm..kembang semangkuk jadinya..heh.heh.. salam ramadhan.

antalya berkata...

happy belated birthday
cantik gelang tu

shimahz berkata...

cantiknya.. happy besday kak :)

cutemiut78 berkata...

~antalya~ thanks sudi jengok sini. emmm..memang cantik.. suka sgt.

~shimahz~ terima kasih sebab sudi jengok sini dan wish besday..